25.2.2009

Ystävänpäivä tuli ja meni, ja valitettavasti suurin osa ystävistä jäi ilman korttia tänä(kin) vuonna. Miialle sain sentään kortin tehtyä, tässä kuva siitä ennen pientä distress ink-töppäilyä by Daniel kohta 1-vee :D (taivas sai kauniin vihertäviä sävyjä, liekö Danin terkut sitten Miialle :D)
Kortissa Penny Blackin tytöt, taustalla SU:n tammi (lovely as a tree-setti). En näemmä ollutkaan kuvannut korttia kokonaan, on siis kolmiosainen, tämän kuvan alla kukka jossa teksti:

Ystävän kanssa ei mikään matka ole liian pitkä,
yksikään suru liian raskas kantaa,
tai ilo koskaan liian pieni jaettavaksi
Piti keksiä joku runo Miialle ja tuo passaa meidän ystävyyteemme hyvin, varsinkin sitä iloa tulee välillä revittyä hyvinkin pienestä.. :DMukaan tuli lahjarasia jossa kuvassa vielä liima märkää kukkien keskustoissa :D Sisällä oli tekemäni massakoru.


For Valentines day (we selebrate it as Friendship day) I made a card and a giftbox to my friend Miia. Box had a polymerclay necklace I made for her, and I wrote her a tiny poem about friendship too :)

5 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

No on Miia varmasti hyppinyt riemusta noi lahjat saadessaan:)
Olisin ollut halukas näkemään myös rasian sisällä olevan massakorun:)

Miijja kirjoitti...

Tämä ihana kortti on ripustettu seinälle ja ihasteltu sitä on useamman kerran! Riipus on myös kaunis, ainutlaatuinen ja ehken sen vuoksi siitä ei myöskään kuvaa, ettei kopioita ala näkyä joka kulmalla :) Aarteita, joita ei rahalla saa, kuten ystävyyskin :) Ja Maaret, en hyppinyt riemusta, vaan vallan hämilleni menin, ja sanottakoon vielä (mitä Pipaiita ei postauksessaan maininnut), että koko perhe siis muisti minua ystävänpäivänä...Daniel värittämällä ja isompi mies sitten vielä kukilla. Minua harvoin saa sanatttomaksi, mutta tämä tapaus veti hiljaiseksi, kiitos siis vielä teille kaikille!! *halituksia*

maiju kirjoitti...

Taas on niin mielettömän hyvällä tyylillä tehdyt molemmat. Pidän niin sun tyylistäsi, olet kyllä niin luova ja taitava :)

Ritva kirjoitti...

Aivan upean yllärin olittekin järjestäneet, ystäviään kannattaa aina muistaa - sanoin, teoin tai ainakin ajatuksella - se on yksi elämän arvokkaimmista asioista!

Olet kyllä äärettömän taitava tekijä, miten tänne seudulle onkin tullut niin monta teitä taitureita - Miia, Taru, sinä??

Aija kirjoitti...

Todella kaunis rasia, oikea aarre ja kun vielä luin että mitä kaikkea siihen liittyy niin vielä kauniimmaksi se muuttui :)