18.2.2009

Lisää uusia Pennyjä


Olimme eilen koko perheen voimin sukuloimassa ja ihana aurinkoinen pakkaspäivä olikin! Kävi vaan taas niinkuin aina keväällä kun nämä kirkkaat päivät alkavat: sain hirveän migreenin. Kotiin kun päästiin olinkin kypsää kauraa suoraan petiin ja siinä unohtui niin leimataivaan haasteet (anteeksi Taava!) kuin kännykän irronnut sim-korttikin.. Ja pitkälle tähän päivään meni ennenkö edes sain puhelimeni auki. Mutta särky hellitti ja ohutta oloa helpottamaan saapui myös neljä flat rate kuorellista leimoja!! Kaikki Penny Blackkejä. En ole suuria määriä näitä omistanut, jo siitä syystä että periaatteesta hankin harvoin ei angel-policy leimoja. (eli leimoja joilla saa tehdä myyntiin)


Ja näihin niinkuin moneen muuhunkin asiaan hurahdin jälkijunassa. Veikkaan että esim. nyt niin suositun retro-kukkaleikkurin kanssa käy juuri niin, nyt en sitä itselleni haikaile vaikka se kaunis muiden käytössä onkin, mutta annas kun muut jo kyllästyvät niitä joka paikassa näkemään niin sitten minä varmaan intoa puhkuen sen hankin! :D


Mutta tässä nyt siis erä vanhoja Pennyjä, näitä oli nyt pakko ostaa kun oli viimein tilaisuus varmasti saada, näistä useat ovat nyt siis valmistajalta loppu eikä lisää tule. (Tietenkin näitä voi tuurillaan löytää eri nettikaupoista, Suomeenkin on näitä tilattu kyllä.) Huvitti että olin nämä jo tilannut kun uusi polymeerisetti tuli myyntiin ja tietenkin siinä oli useampikin näistä leimoista! Mutta ei kyllä harmita, minä kun tykkään vähän isommista leimoista.
Ja täytyy sanoa että oma viehätyksensä on myös näissä puukantaisissa... Vaikka unmounted leimat ovat käteviä sailyttää, edullisia hankkia ja helppoja käyttää, niin on näitäkin mukava omistaa :)


9 kommenttia:

Minni75 kirjoitti...

Aivan ihana kasa Pennyjä, tuo ballerina tyttö eritoten ;)

maiju kirjoitti...

Pennythän ovat Angel Policy leimasimia :)
Vai tarkoititko jotain muuta tuossa postauksessasi?

Anonyymi kirjoitti...

No jo oot saanu mahtavia leimoja:D
Ihania!

PIPAIITA kirjoitti...

Maiju, tarkoitinkin että ennen eivät olleet, siksi minulla ei näitä ennestään ole. Nyt onkin sitten tullut otettua vahinkoa kiinni oikein urakalla :D

AN kirjoitti...

aivan ihania kaikki,osa sellaisia joita en ole koskaan nähnytkään

maiju kirjoitti...

Vai sitä tarkoitit :)
Onneksi välillä muuttavat näitä politiikkojaan noiden suhteen. Enemmän myisivät jos vähän "löysäisivät" noita sääntöjään :)

Taava kirjoitti...

Heips!!
Lomallahan tässä olen ollut minäkin ja joutunut ottamaan vuoronumeroa, että pääsen vuorostani koneelle... En jaksanut ottaa läppäriä mukaan tällä kertaa. Mutta itse migreenin ihanuudet tuntien, ole vain iloinen, jos olet selvinnnyt sen yli, ainakin tällä kertaa.

ritva kirjoitti...

Toivottavasti olo on helpottunut nyt täysin ja olet jo ookoo!

Terkut Leviltä, hiihtolomalla ollaan ja kohta taas ulkoilemaan, myräkkä tosin aikamoinen tänään,mutta joskos se tästä! Ihania leimasimia!

Riiviö kirjoitti...

Lupaamani leiskat on tehty ja ehdin helmikuun aikana *virn*