29.3.2013

Skräppihetket haaste #5

HISTORIANI

Tällä kertaa siis aiheena, ja minä päätin tallentaa palan luonteen historiaa :)
Huithapelia löytyy vieläkin, hukkasin nimittäin kameran akun, ja siitä johtuen tällä kertaa digisivu! Hetkeen ei ole tullut niitä tehtyä ja vaikka lopputulos on yksinkertainen, tuli sen kanssa tovi vietettyä..  Alla vielä sivun teksti :) Lapsesta asti olen ollut kauniisti sanoen suuripiirteinen, mitä järjestyksen pitoon tulee.  Äiti patisteli nuorta tytärtään siivoamaan, sanoen: "Tyttönen elukka ja kaikki jää kuin hatinpaska mättäälle"

  Sen sijaan että olisin siivonnut, mietin mikä se sellainen hatti mahtaa olla.. Teini-ikäisenä eteen osui jostain lause: "Luonto pyrkii epäjärjestykseen". Varmasti onkin näin, tosin sillä tarkoitetaan luonnossa hyvin harvoin esiintyvää liiallista symmetriaa, ei tekosyytä jättää kaikki mullinmallin..
 Mutta kuinka ollakaan, kun esikoinen syntyi, kaikki muuttui. Tahdon epätoivoisesti talon tyhjäksi turhasta tavarasta, varsinkin kaikki ne  opiskeluvuosina kerätyt "kirpparilöydöt" pitäisi saada pois, moni huonekalu, ja niin..iso osa askartelutavaroista.

 Epäjärjestelmällisyys yhdistettynä hamstrausviettiin tuottaa tuskaa nyt yhtäkkiä nipottamiseen asti menevälle Uudelle Minälle. Haluan että tavaroilla on omat paikkansa, ja että ne myös sinne laitetaan!
Horoskooppini väittää nousevan neitsyen merkin tekevän minusta 30 ikävuoden jälkeen pikkutarkan, ja kyllä tässä nyt aika ääripäässä ollaan!

  Silti toivotan tämän muutoksen tervetulleeksi, ehkä voin kuitenkin vielä harkita tarvitseeko ihan kaikelle olla nimilaputettuja lokeroita...


Kuvat sivuun valitsin askarteluhuoneesta, sattumalla olen sen joskus kuvannut myös sekasortoisena. Mutta kyllä tämä talontyhjennysvimma käsittää ihan koko kodin, toivon mukaan syksyyn mennessä on raivattu kaikki komerot ja varastot, ja luovuttu siitä tavarasta joka ahdistusta aiheuttaa!

6 kommenttia:

Miharu kirjoitti...

Nämä leiskasi ovat kyllä aivan uskomattomia! Tässäkin olet keksinyt ihan uudenlaisen "historian"... :) Toteutuskin on upea, kuten aina.

Miharu

Ritva kirjoitti...

Mainio leiska, hyvä tuo tausta, piristävän sävyn antaa tuo nauha kirkkaudessaan - todella kiva lopputulos - ja oikein yritin tirkata näitä kuviasi.
Mulla pieni askartelunurkkani on aina kaoottisessa tilassa, vaikka nyt ei innostakaan kortteilu, niin voisihan sen siivota....huoh.....

Rauhaisaa Pääsiäisen aikaa!

Anski kirjoitti...

Kivan näkökulman keksit tähän haasteeseen :) Oon kyllä kade sun askarteluhuoneesta!

Pyjama kirjoitti...

Eristetyssä systeemissä entropia voi vain lisääntyä, ei koskaan vähetä...

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Pyjama, täytyy lisätä tuo lause leiskaan! :D

Kiitos muillekin, ja Anski, kaikki vierailevat tähdet aina tervetulleita askartelemaan!! :)

Ritva, ei tämä munkaan järjestyksessä PYSY... :D

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.