15.3.2013

Skräppihetket haaste #4/ CSI #61

Tällä kertaa Skräppihetket haasteen aiheena on

MIELIALATällä kertaa yhdistyi kaksi haastetta, olen seuraillut CSI-haastetta pidemmän aikaa, mutten vielä ole osallistunut. Haasteen värimaiilma tuntui omalta, ja siitä tuli mieleen ruoste, inspiraatiosivuja lukiessa se jalostui tunteeseen siitä miten rakkaus muuttuu vuosien myötä. Se taas osui meidän haasteemme aiheeseen ja tässä lopputulos!


CSI-haasteen jokaisella kerralla tarjotaan myös tulostettavia koristeita, tähän käytin alimmaiseksi yhden printatun sivun (tekstiä ja perhosia)
 

 Ruosteinen sydän syntyi Cameolla, yhdistelin muutaman kuvion takorautaiseksi sydämeksi, laikkasin kaksi kertaa ja liimasin yhteen, näin nuo piikkikuviot sain kolmiulotteisimmiksi.Ruoste-efektin sain aikaan Paperilohikäärmeestä ostetulla tonic studion setillä. Ihana!
Journaling teksti jää vähän sydämen varjoon kuvissa, mutta kuuluu siis näin:
 
"16 yhteisen vuoden jälkeen, rakkaus on elämän ahjossa taottu,
kiemurainen ja kestävä. Vastoinkäymiset ovat ruostuttaneet pintaa, mutta rauta ei ruostetta säikähdä, se on pinnan patinaa joka suojaa vahvaa ydintä. Nuorena ehkä haaveilin kiiltävästä kullasta, nyt viisaampana olen mieluummin...(ruosteessa)"


3 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Miten hengäsyttävän upea työ - en ymmärtänyt materiaaleista mitään, mutta pitänee googletella....
Hieno on myös teksti - ja niin sattuva!

Meillä onkin yhteiseloa kohta 33 vuotta, missähän tämä aika on mennyt-----välillä ruostetta ja välillä kullankimalletta, väliin sydämenpunaista, väliin harmaata...

khrestel kirjoitti...

Ten Seconds Studion muuten :D Mutta aivan mielettömän kaunis tuotos yhtäkaikki!

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Reps, no niin olikin, ei pitäs koskaan luottaa muistiin! :D