28.2.2013

Tähtipölyä

Tällä kertaa Skräppihetket-haasteessa aloitetaankin "tyhjältä pöydältä", eli kaikki tehdään itse! Tausta, koristeet jne. Päätin kokeilla "jotain" uusilla suihkeilla ja väreillä, niitä kun on tullut kerättyä viime aikoina. Tuntuu että väriä kaipaa pitkästä aikaa töihin, ja mix mediakin kiinnostaa..


Halusin käyttää kuvan kuopuksen ensihetkistä. Harvemmin kai synnärin hämärissä räpsityt kuvat ovat teknisesti onnistuneita, mutta hetken ainutlaatuisuus tekee niistä aina korvaamattomia.

 Ristiäisissä pappi siteerasi Samuli Edelmanin kappaleen kohtaa: " Äiti nostaa rinnoilleen, lapsen vastasyntyneen, silmissään on vielä tähtipölyä" Halusin sen tähän sivuun ja kuvaan, joten taustaksi tarvittiin avaruutta..

Katselin ensin kuvia haulla "milky way" ja aloitin sitten valkoisesta paperista. Ensimmäiseksi testiin pääsi goose bumps-aine Tarun innoittamana, annoin sen kuivaa ja siihen päälle sitten sinisiä ja violetteja mistejä eri valmistajilta. Goose bumps toimii resist-tekniikkana, eli sen kohdilta näkyy pohjaväriä läpi  (vaihtelevasti) näin sain tähdet taivaalle. Tein samalla kertaa kolme paperia, avaruudesta tuli useampi skräppäysaihe mieleen :)

Lisäksi glittereitä, kangasta, panpastelleja (nämäkin Tarun suosituksesta hankittu ;) ) ja tähtiä ketjuineen. Sivu oli mielestäni valmis tässä vaiheessa.

 Mutta sitten kun olin katsellut sitä hetken, tajusin että kaipaahan se lisää! Niimpä otsikko (Cameo) löysi paikkansa ja yhtäkkiä muistin kehystysidean joka on odottanut toteutusta jo yli vuoden! Pikainen piipahdus autotalliin, laulunsanojen lainaus tulostettuna vellumille ja ensimmäinen ikkunatauluni on valmis!


Olen hankkinut kasan näitä kehyksiä Romuritarilta aikoinaan, ja nyt ensimmäinen sai sivun sisälleen. Ikkunalasi on aavistuksen värillistä, mutta tässä sivussa se ei haittaa, ja vanha lasi valumineen tuo vain eloa tähän tauluun. Kehyksessä oleva teksi on lasin päällä. Laitan vielä muutaman paremman kuvan kunhan päivänvalossa kuvaan, mutta en muista milloin viimeksi olen näin innolla jotain tehnyt! :)  Osallistukaahan haasteeseen!

9 kommenttia:

AN kirjoitti...

tämä on aivan ihana--liikuttava-kaunis-- <3

Pyjama kirjoitti...

Todella upea! Tausta on uskomattoman hieno, yksi hienoimpia mitä olen koskaan nähnyt! Ikkunakehys on loistava idea ja sopii just tähän. Ja ruttunaama... Ihanuuden huipentuma. :)

taru76 kirjoitti...

UPEA!!! Sinä se aina keksit : D

Nana kirjoitti...

Ihanan hento sivu niiiiiiin ihanasta aiheesta <3

Eeva kirjoitti...

Kaunista, tuo omatkin vauvamuistot mieleen.

Anonyymi kirjoitti...

Siis tämä on aivan mielettömän hieno, ihan kylmät väreet tuli kun luin ne Samulin Edelmanin laulun sanat ja katsoin sun sivua. Upeasti olet yhdistellyt värejä taustassa, oon ihan lumoutuneena sivuasi katsellut! Mä en ole tommosesta goosebumpista kuullutkaan, nyt semmosta on pakko saada!

khrestel kirjoitti...

Tässä on sellaista magiaa johon vain sinä pystyt.

Leenamummi kirjoitti...

Siis AIVAN IHANA!!!
Hyvin olet googlannut ja kuvia katsellut, kyllä ihan oikeaa Linnunrataa muistuttaa (enkä uskaltaisi mitään termejä korjata, kaikkeahan siellä avaruudessa on) ja toteutus ihan huippua!
Ihana kuva ja säe, kokonaisuus ihan pistämätön!

bissecat kirjoitti...

Koskettavan upea teos kauneuden edessä menen sanattomaksi.