31.1.2013

Katutaiteilija /Street artist

Ensimmäinen Skräppihetket haaste on julkaistu! Aiheena on kuvakollaasi, eli pienistä kuvista kootaan sivu täällä kertaa. Minulla on (paha) tapa kuvata aina kymmeniä kuvia yhdestä hetkestä, ja niiden skräppääminen tuottaa tuskaa.

Tällä kertaa sain kuitenkin juuri sen verran kuvia kaksisivuiselle layoutille kun halusinkin! Pienet kuvat tulevat siis ehdottomasti käyttöön jatkossakin :) Vuoden Skräppääjäkisasta palkinnoksi saamani pikku tulostin (Canon Selphy) on siitä kätevä että se tulostaa halutessa valmiita kollaaseja, tai esim. 4 pikkukuvaa yhdelle paperille, mutta toki isompi tulostin hoitaa saman asian!

 Tällä kertaa skräppäsin esikoisen katuliiduilla koristelua. Piirrokset ovat aina autoja, mutta onneksi käytössä on kaikki värit! Yksi kuvista näyttää missä asennossa taiteilija välillä tarkasteli työtään, muistan nähneeni äidistäni kuvan samassa asennossa, olisikohan ollut joltain taideleiriltä.

Useampi kuva tuntui aika hallitsevalta elementiltä, ja siksi taustalle yksivärinen paperi. Otsikkoon halusin piirretyn tuntua ja koristeeksi pastelliliitukynillä raapusteluja. Yksinkertaista, mutta mielestäni aiheeseen sopivaa :) Tuntuu ettei inspiraatiota ole oikein viime aikoina löytynyt, mutta jospa se tästä taas lähtisi rullaamaan!

Haasteeseen voi osallistua 13.2 asti, tule mukaan!

This page was my first DT-work for Skräppihetket-challenge blog. This time we called for photo collages, and mine is of my first born making street art to my mom´s driveway. He took few steps back every now and then to look at his work, and the pose is just like my mom´w when she paints :)
Submissions are open until 13th of Feb.

2 kommenttia:

Taru Jehkonen kirjoitti...

Lopputuloksessa ei kyllä näy inspiraation puutos! Upea kokonaisuus!

Miia kirjoitti...

Aivan ihana kollaasi,yksinkertaisen kaunis. Ja kuten aina, kokonaisuus pienimpiäkin yksityiskohtia myöten osuu nappiin!
Ihanat nuo poitsun ilmeet :)