12.1.2013

Rautainen eläkekortti

Työkaverini pääsi ansaitulle eläkkeelle, ja tietenkin kortti oli tehtävä! Mies aloitti uransa valimon  puolella, ja niin halusin korttiin rautaista otetta. Etukannessa rattailla koristeltu "waterfall"- osio, eli kun oikealla olevasta rattaasta vetää, läpät vierivät yksi kerrallaan teksin paljastaen.
  Tämä ja muut liikkuvia osia sisältävät kortit ovat yleensä olleet eniten miesten mieleen, miksi lie..:)


  Tekstinä: Ja niin vierivät ne vuodet, ja on tullut aika nauttia ansaitusta edusta, rentoutua ja kiertää vaikka vähän maailmaa!


Työkaverilla oli tapana sanoa:" Saavutettu etu on sitä suurempi etu, mitä useammalle se on saavuttamaton etu", siitä viittaus tekstiin.

Karttaa taustalle, maapallo leikattu Cameolla ja leimakuva Mo Manning (tuunasin vähän näköisemmäksi).
  Voin vain toivoa eläkkeelle joskus lähtiessäni, että olisin siihen mennessä saanut edes ripauksen siitä kärsivällisyydestä, huumorintajusta ja ammattietiikasta, mitä tällä miehellä on! Ansaittuja eläkepäiviä!

3 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Aivan mielettömän upea! Ihanan metallinen kansi ja kivan rento sisus.

taru76 kirjoitti...

Ihanan miehinen! Luonnossa varmasti tuo metalliosa tosi mahtava, kuvassa aina jotain menettää. Waterfall kortteja pitäisi välillä tehdä, ne on kyllä kivoja.

Joko olet pakannut?? Minulla ajatustyö käynnissä : )

Leena kirjoitti...

Varsinainen mestariteos tuo korttisi,
niitähän sinulta tulee toinen toisensa jälkeen...
Täällä ihastuksesta huokaillen...miten osaatkin tehdä noin upeita juttuja. Ei ole epäilystäkään, etteikö saaja olisi ollut tyytyväinen!