9.4.2012

Inspiroidu 3dee

Kisarutistuksen jälkeen teki mieli tehdä jotain matalalla kynnyksellä ja pikaisesti :) Inspiroidu-blogin haasteena jotain koholla olevaa kolahtikin heti! Käytiin esikoisen kanssa toissapäivänä katsomassa kummankin ensimmäinen 3-D elokuva ja sehän passasi tähän aiheeseen! Aikeissa ollut aloittaa oma kansio elokuvissa käyntejä varten, ja tästä se alkaa. Muodoksi valitsin a4, ja tämä on ensimmäinen tähän kokoon skräppäämäni sivu. Jotenkin se tuntui sopivan aiheeseen, varmaan elokuva-julisteet ja dvd-kannet sai taipumaan tähän..

Värimaailma tähän sivuun suoraan elokuvan julisteesta, ja kuvitukseen printtasin näytönsäästäjiä, joista tein 3D kuvia. Läpän avaamalla aukeaa tämä kuva, läpässä myös elokuvan juoni.

Etualalle itse Lorax-hahmo, päässä vähän lisää kohotusta

Otsikko myös kohotettu, lisäksi tulostin tuon hauskan kalan ja pujottelin sen kirjaimiin, ja vielä kohotin sitäkin lisää

Taskusta löytyy journaling-lappu kuvineen ja leffaliput
Nuo näytönsäästäjät ovat kätevä tapa saada elokuvaan liittyvää materiaalia sivuun, kun etsii vaan tarpeeksi suurella resoluutiolla olevan, saa printattua hyvää laatua. Siksi myös A4 koko kätevä, jos joskus haluaakin tulostaa sivupohjaksi kokonaan kuvan. Simppeli oli tämä, jos löydän kirppikseltä sellaisen töyhtöpäisen nuken, leikkaan siitä vielä tukan tähän tuollaiseksi puusta otetuksi tupsuksi.
Elokuva oli ihan hauska, ja nelivuotiaalle mielestäni ihan sopiva vaikka ikäraja onkin 7v. 3D-oli äidillekin hauska kokemus, tosin pientä päänsärkyä tuli, joko laseista tai liiasta sokerista.. :D

6 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

:) Ootko enää tehnyt niitä ihania keijuja?

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Keijuja on kyllä suunnitelmissa, saa nähdä milloin sopiva inspiraatio iskee..

Kirsi kirjoitti...

Olen odotellut...Olet niin hurjan taitava! Toivottavasti inspiroidut taas niin päästään ihastelemaan :)

Paula-piipertäjä kirjoitti...

Wau, tosi kivoja ideoita! Leffakansio ja 3D-salaluukku, ihan mainiota!

Outi kirjoitti...

Blogissani on sulle tunnustus: http://outinonnenkipinoita.blogspot.com/2012/04/blog-with-substance.html

Ritva kirjoitti...

Jäiks, siis niin magee tämäkin - aivan ihana!