26.10.2010

Lilin nalle/ Wrapped in tinsel

Tämä lili of the valleyn nalle on tehty p*skarteluhaasteen bingoon, mutta jäipä postaus liian myöhäiseksi... Flunssa on sekoittanut jo pari viikkoa koko perheen touhut, sairas"lomailtu" on urakalla, mutta jospa se nyt hellittäisi.. *ristii sormiaan*  Nalle on kiedottu flower softin hopeaiseen joulukuusennauhaan ja myös tässä uusi lempistanssi käytössä. Kiva tehdä vähän eri muotoisia kortteja vaihteeksi, vielä tarvitsee sen spellbindersin samantyylisen setin niin olen tyytyväinen :)

Cute lili of the valley bear wrapped in flower soft silver-tinsel :) My new favorite die in use too, love to have new shape for my cardbase! Just need the maching spellbinders set too.. Whole family has been in a bad cold for two weeks, but I think it´s finally starting to wind down.. *fingers crossed*


6 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

WAU!!! Superihana kortti!!! Valloittava kokonaisuus!! =)

Mervi kirjoitti...

On komia kortti, tuo FS tuo siihen sitä jotakin lisäksi;-))m

Johanna kirjoitti...

Oi miten pirtsakka joulukortti! Ja tuo flower soft kruunaa koko kortin, tykkään. Mikä tuo ihana stanssi on, millä korttipohja on tehty?

Ritva kirjoitti...

Onpa suloinen nallukka juhlahepeniin pukeutuneena :) - ja tosi kiva, erilainen joulukorttimalli, söpönen ja upea kortti!

TaijuS kirjoitti...

Tuo Lilin nallukka on sitten Ihana!! Kaunis kortti!!

Sain sitten lopulta minäkin kuvia blogiini, kun sain kuvattua osan tiffanytöistäni ja korteistani. Seuraava urakka on joulukorttien kuvaus ja blogiin laittaminen, about 80-90 joulukorttia + onnittelukortit, joita joulukorttiurakan jälkeen olen tehnyt n. 60 kpl. Kuvattavaa siis riittää...

Tervetuloa vierailulle blogiini, ja ennen kaikkea kommentoimaan!

Saron kirjoitti...

Kertakaikkisen upea kortti!!!!!