5.11.2010

WM kimppatilaus

EDIT: Tilaus tehty, kiitos kaikille! Kaksi settiä on viikon myöhässä, joten sen verran tilauksen toimitus viivästyy. Pidetään peukkuja että kuitenkin kahdessa viikossa olisivat perillä. Minulta lähtevät samantien eteenpäin kun ne saan!  Laitoin juuri kaikille maksutiedot, JOS ET OLE SAANUT postia, laitappa viesti!!

Kerta vielä :) Lupasin ilmoitella blogissa kun seuraavaa kimppatilausta lykkää, joten täten olen ilmoittanut :) Olin jo ostanut spellbinderssin holiday ornaments stanssin valmiiksi kun tiesin että siihen sopivia leimoja on tulossa. Vähän pelkäsin että jos ei ne sitten olekaan mieleisiä.. Noh, nyt oli DT-blogeihin tullut malleja ja kun pääsin tähän postaukseen, huokailin ihastuksesta. Yksi setti takuuvarmasti minulle kiitos! Myös around christmastime-niminen setti näyttää lupaavalta, siitäkin ihania vilauksia blogeissa.
 Mutta asiaan! Ylihuomenna sunnuntaina julkaistaan uudet setit, illalla n. 9 aikaan ja teen samana iltana tilauksen. Jos haluat kimppaan mukaan, laita tilaus, nimesi osotteineen sähköpostilla minulle SUNNUNTAINA KLO 22:00 mennessä (cicilisko@suomi24.fi) ja olet mukana. En ota mitään "välityspalkkioita", maksat vain leimat ja niiden postimaksun Suomessa (kolme settiä mahtuu helposti-kuoreen). Laitan maksutiedot maanataina ja leimat lähtevät eteenpäin minulta samantien kun ne saan. 1-2 viikkoa kestää ihanuuksien saapuminen. Leimat ovat kirkkaita, laadukkaita ja setit isoja, ja niihin hurahtaa täysillä :D Tämän jälkeen pidän hetken tauon näissä kimppatilauksissa, joten jos tuolta jotain on haikaillut, niin nyt on sen aika :) Koska näitä täällä aina hehkuttelen, on reilua autaa myös niitä jotka eivät itse mielellään ulkomailta tilaile. Yksi setti Forexin valuuttalaskurilla 17,50€ tällä hetkellä (visan oma laskuri tilapäisesti jumissa)
Suosittelen LÄMPIMÄSTI kierrosta DT-blogeissa, pääset niihin WM omasta blogista (nappi tuossa oikealla). Tässä muutama lempparini:

1 kommentti:

Miia kirjoitti...

Ehottomasti mukana, täytynee olla koneen ääressä että ehtii mukaan :)