11.10.2010

Ristiäislahja ja kortti/ Christening

Ihan alkuun kiitos kaikille ihanista kommenteista edelliseen korttiin! Melkein kolmen vuoden hoitovapaan jälkeen aloitin taas töissä ja vaikka se kivaa onkin, olin aika poikki viime viikon. Kommenttinne ovat olleet auringonsäteitä sumuisen olon keskellä!!

Sain kutsun kummiksi veljeni pienelle tytölle ja melkoisen pohdinnan jälkeen päätin antaa kummilahjaksi pienen tekemäni enkelin. Siltä varalta että se halutaan laittaa esille, piti keksiä joku suoja pölyä vastaan. Niinpä tuunasin puisen lasikantisen laatikon ihanilla Priman papereilla, parilla leimalla ja tekstin kirjoitin Waltzinmousen kirjaimilla. Leimasin tekstin ensin musteella ja kun sain sen hyvin kohdalleen, kirjoitin päälle copikeilla. Aavistus lakkaa suojaamaan tekstiä ja siinäpä se. Jos enkelin haluaa siirtää vaikka vitriiniin, voi laatikossa säilyttää vaikka kastepukua.
 Enkeli siis fimosta tehty, hiukset tiibetin lampaan villaa. Ristiäiset olivat kauniit ja pitkästä ajomatkasta huolimatta nautimme päivästä. Valitettavasti vain flunssa äityi koko perheellä kuumeeksi ja nyt alkoikin viikko sitä potiessa. Toivottavasti muut saavat nauttia aurinkoisesta syyskelistä terveinä!Ristiäiskorttiin on mielestäni aina vaikea keksiä tekstiä, tällä kertaa runoilin:

Ei kai kukaan lähempänä Jumalaa,
kuin juuri taivaasta tippunut,
enkeleiden suukot otsallaan.

Kastejuhlaasi rakkaudella todistaen Kummisi 


My brother asked me to be a Godmother for he´s little babygirl. I off course accepted and then I had the dilemma of figuring out something to give her.. I made this little angel (out of fimo-clay) and to protect it I decorated a wooden box using beautiful Prima-papers and some stamps. Text (verse from bible)  is stamped whith WM alphabet stamps. I also made a card, and as always writing something was hard.. This time I came up whith something like this:  
Could anyone be closer to God,
than someone just fallen from heaven,
still carrying angels kisses on her forhead

16 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Nyt jäin kyllä sanattomaksi... Aivan mielettömän upea tuo enkeli, sen boxi ja kortti. Olet kyllä uskomattoman taitava!

Jolanda kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jolanda kirjoitti...

ihana lahja js tosi kaunis kortti.

Carola kirjoitti...

Mielettömän upea lahja ja kortti :)

xing kirjoitti...

Hurjan hienoja sekä lahja että kortti. <3

AnitaH kirjoitti...

Liikuttavan kauniit lahja ja kortti !

Pikaista paranemista syysflunssasta.

Paulette kirjoitti...

Olet sinä vaan uskottamattoman taiteellinen ihminen - nää on siis niin tajuttoman kauniita kaikki, enkeli, laatikko ja vielä tuo korttikin!

Paperisilppua ja villapalloja kirjoitti...

Oi, kun kaunis lahja ja kortti!

Miia kirjoitti...

Oih! Olisimpa saanut nähdä livenä, vaikka näin bloginkin kautta saa kuvan siitä, kuinka ihanan aarteen olet kummitytöllesi tehnyt!

Paranemisia ja voimahaleja kaveli!!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi mahtavan kaunis ja herkkä enkeli ja rasia! kyl kelpaa noin kaunis lahja antaa kummitytölle!

maiju kirjoitti...

Mielettömän upea lahja ja upea on myös korttisi.

Viipula kirjoitti...

Kaunis kortti, ihana koristeellinen ja´hörsyilevä!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan upea...! Ihan uskomattoman hienoja kaikki osat, mutta erityisesti tuo pieni tyttönen :)! Millä teet silmiä ym yksityiskohtia näille ihanuuksille? Ihan akryylimaaleillako?

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista kommenteista!

Anonyymille tiedoksi: Maalaan genesis-lämpökiinnitettävillä oljymaaleilla ja joskus akryylimaaleilla. Silmiä saa myös lasisina valmiina.

Mollamari kirjoitti...

No oletpas sinäkin pitkästä aikaa tehnyt tämmöisen kaunottaren! Ihana on, ja ristiäislahjana vielä ihanampi. Korttejasi myös ihastelen, on ne kauniita!

Ansku kirjoitti...

Ihana enkeli ja ihania kortteja, eksyinpä pitkästä aikaa tänne.