23.4.2010

Synntärikortteja ja kukka-asetelmia

Vaikkei synttäreitä tule enää niin juhlittua, on ihana saada kortteja :) Yllättävimmät tänä vuonna olivat Canadasta tullut kortti, joka pääsi koristamaan pientä kukka-asetelmaa pöydällä (vähän jo päässyt kärsimään) Lähettäjä on SCS-foorumilta tuttu.
Viherlandiassa täällä Jyväskylässä kasvatetaan itse ruusuja ja katkenneet, vinot yms. myydään edullisesti n. 10cm varrella. (kylmiössä pienissä muovipusseissa) Käytän näitä mielelläni erilaisiin pikkujuttuihin. Tällä kertaa kaikki pussissa olleet päätyivät oasis-sienellä täytettyyn metallirasiaan. Kirjava, mutta piristää päivää. Vinkkinä siis lähellä asuville, valikoima aina vaihtelee ja pussissa on mitä sattuu värejä, hinta 2e, ei siis päätä huimaa :)
Toinen kortti oli anopin itse tekemä! Ei tosiaan ole askartelua harrastava ja vuosien mittaan oppinut vähän ymmärtämään miniän hulluja harrastuksia :D  Sitä enemmän arvostan tätä, ihan itse tehtyä :) (Ja taitaisi käydä täydellisesti paskarteluhaasteen kierrätysteemaan.. :) )  Kiitos!!!

6 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Onneksi olkoon vielä kerran :)

Oispa meilläkin tuollainen kukkakauppa - tuohon hintaan kestää vaikka joka viikko itseään kukilla piristää :D

Leenamummi kirjoitti...

Onnitteluni, on varmaankin ollut synttärisi hiljakkoin!?
Tuttu juttu tuo kukkapussi, mutta kiitos sienivinkistä, olen laittanut vain matalaan astiaan, näin varmaan helpompi asetella.

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Kiitos kiitos molemmille, eilen tosiaan oli taas aika vanhentua :D

Leenamummi, tykkään että näppärää on tosiaan tuo oasis, ja plantagenista saa pastelliväreissäkin jos haluaa esim. kirkkaaseen lasiastiaan tehdä asetelman

AnitaH kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut minultakin !
Tosi nätti on tuollainen ruusuasetelma. Piristää kummasti, eikä ole hinnalla pilattu.
Olisikin kiva, jos olisi tuollainen kukkakauppa lähellä :)

maiju kirjoitti...

Voi kun on upeat kynnet... Sinä olet kyllä taitava kaikessa siinä mihin ryhdyt ;)

Onnea myöhästyneesti synttärin johdosta.

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Kiitos kiitos, ja Maiju, ei tuohon sentään hulluna taitoa tarvinnut, ihan vaan se idea yleensä vaan mikä kaivataan :D Niitä onneksi saa joskus puristettua päästään..