25.4.2010

Kirjaimia kynsiin/ Letters on fingernails

On toki ihana imartelevaa kun kaverit ja sukulaiset luottavat rajattomasti minun kädentaitoihini, mutta välillä vetää hiljaiseksi. (esim. äidin ilmoitus pari vuotta sitten että "lupasin että teet ruusuista seppeleen päivänsankarille". RUUSUISTA?! En osannut edes voikukista tehdä... Mutta onneksi se onnistui)
   Tällä kertaa siinä onnistui kamu joka ilmoitti haluavansa tekstiä kynsiinsä. Joooo-op.. Ei ole vuosiin tullut edes lakkailtua kynsiä, saati taiteiltua niihin mitään muutakaan, mutta tovin mietinnän jälkeen tarjosin siirtokirjaimia ratkaisuksi. Saksan maalle oli edessä konserttimatka The Boss Hossin konserttiin ja tottakai jokainen itseään kunnioittava fani valmistautuu kynsiä myöden!  Onneksi varsinaiset pohjat teki ihan alan ihminen, ja minulle jäi kirjainten kiinnitys ja päällelakkaus. Peukuissa lukee the, ja muista tulee boss hoss.
  Kynnet kestivät kuuleman mukaan hyvin, valitettavasti konsertti jäi väliin tuhkapilvien vuoksi. Mielenkiinnolla odotan mikä seuraava haaste on.. :D  Ja kateellisena totean, että kynnet oli ihan omat, ei akryyliä!!

Allthough it´s flatterning when my relatives and friends seem to think I can do just about anything, sometimes it seems a bit much. This time I had to think for a while when a friend called and asked me to write something on her fingernails... She was going to a rock consert by The Boss Hoss, and wanted the name of the band on her nails.. Alllllraighty then.. After some wondering I offered rub on´s as a solution. And so she came over whith her manicure done by a professional, and I added the letters and a top coat. Thumbs have the word "the" on them, and other fingers spell "boss hoss"  Now that´s a fan!!
   I hear the letters stayed on fine, unfortunately she never made it to the consert in Germany, due to the ash clouds etc. But here´s idea for all you longnailed persons!

3 kommenttia:

xing kirjoitti...

Hauska idea. Minäkin olen joskus katsellut siirtokuvia sillä silmällä, että sopisivatko myös kynsiin, mutta kokeillut en ole :) Toimii hienosti! <3 Ja tekstiähän voi tarvittaessa vaihtaa päivittäin tunnelman mukaan ;)

Pipaiita/Carita kirjoitti...

No juu ja vaikka mitä ihania kiemuroita ja pieniä bambin kuvia :D

Taava kirjoitti...

Kekseliäs olet tiukankin paikan tullen ;-D