4.9.2009

Kirppis huomenna Jyväskylässä!

Olen koko aamun kerännyt myyntiin meneviä leimoja ja tässä vaiheessa alkoi jo hirvittää.. Näitä on jo satoja ja tuntuu ettei valikoima askarteluhuoneesta silti vähene..Kuvasta puuttuu vielä kaikki stampin upin setit ja unmounted leimatkin vielä käymättä läpi.. Toivon TODELLA että paikalle tulee meidän myyjien lisäksi myös ostajia! Vähän veikkaan että näitä kirppiksiä pitää järjestää säännöllisesti :)
:D Lupaan että hinnat ovat kohdallaan, esim. tuo ylävasemmalla oleva iso vihreä kori on täynnä leimoja jotka kaikki 1-5 euroa, ei siis pahat hinnat puukantaisista (ne myös sellaisia joita ei saa Suomesta, niinkuin iso osa leimoistani) Stampin belloja (7e kappale), artfull inkables, whiff of joy, stampin up, penny black, autumn leaves, magnolia, alota, PSX, hero arts, stampin oasis, rubbernecker... Siinä nyt joitain mukana olevia valmistajia.
Myös kirjoja, papereita ja sekalaista tavaraa. Tarkemmat tiedot täällä, minä jatkan tavaroiden keräämistä...

9 kommenttia:

Taava kirjoitti...

Toivotaan ostajaryntäystä... entistä enemmän harmittaa etten näe leimasimia, joista olet valmis luopumaan.

Carita kirjoitti...

Harmittaa kyllä ettet pääse, on vaan niin vähän tuolla miehellä viikonloppuvapaita ettei oikein löytynyt muuta viikonloppua nyt tähän hätään. On nimittäin PAKKO saada tavaraa vähemmäks että oikeasti mahtuu tuonne jotain tekemäänkin :)

maiju kirjoitti...

Harmi kun matka on pitkä... muuten olisin heti kahmimassa tavaraa muuttamaan meille ;)

Sari kirjoitti...

Pitäkäähän hyvä kirppis. Hengessä mukana täälläkin ollaan!

bissecat kirjoitti...

Voi kuinka ihanaa tavaraa,tuokin puukantainen orvokkileima. Harmittaa kun matkaa liikaa ja vasta hurjalla järjestämisellä sain tuon Taavan kirpparille matkan onnistumaan.Muksujen sairastelu ajoittui hyvin paluumatkalla oltiin kipeitä jo.

Katjuska kirjoitti...

Mahtaako olla myynnissä Penny Blackin Pink toes ballerina-kissaa? Olen metsäsätänyt sitä kautta rantain...tuloksetta.
Asun niiiiin kaukana Jyväskylästä etten pääse paikalle :(

Carita kirjoitti...

Katjuska, minulla ei ole, muista en osaa sanoa, mutta tiedän kyllä kaupan josta sitä saa

Marie kirjoitti...

Olipa kivaa että Jyväskylässäkin on joskus askartelukirppiksiä! En olisi huomannutkaan jollei askarteluystävä olisi vinkannut. Mukavasti oli tavaroita skräppääjällekin.

amma kirjoitti...

Ou diö ;) Tarjonta on ollut varmaan upea-ihan jo pelkästään sinulla =D