5.9.2009

Kiitos kaikille!

Kotiuduin jo kirppikseltä, lopeteltiinkin ajoissa. Toivottavasti ei kukaan käynyt turhaan enää koputtelemassa ovea :) Niin hulinaa oli ettei edes valokuvia tullut otettua, mutta hauska päivä oli ja IIIISOOO kiitos kaikille myyjille ja asiakkaille! Olen tosi tyytyväinen kävijämäärään ottaen huomioon miten vähän ehdittiin mainostaa (kiitos myös kaikille jotka blogeissaan asiasta mainostivat!) Varmasti otetaan uusiksi, vaikka paljon meni niin paljon jäikin, eikä kaikkea ehtinyt edes mukaan haalia. Kumma kyllä aika paljon ihanuuksia löytyi muiden pöydistä kotiintuomisiksikin..

Kiitos kaikille ja pian uudestaan!
Ps, sain postissa ihanan pehmeän paketin, teen siitä postauksen myöhemmin

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Jep, ehdottoman onnistunut päivä!
Täällä olen yhtä hymyä ihaillessani päivän saalista...ja myyntikin yllätti positiivisesti :) Kiitos vielä kerran puuhanaisille!

bissecat kirjoitti...

Hei!
Ajattelin kysellä että myisitkös minulle jotakin mitä sinulta jäi .Etsiskelen leimasimia nämä PB,magnoliat,WOJ ym mutta Lehmäleimasimia ,varsinkin sellaista HH lehmää jolla kello kaulassaan,enkeleitä,keijuja ja orvokkeja.
Big Shottiin sopivia stansseja ym..

jaana kirjoitti...

Kiitokset Pipaiita kivasta kirppiksestä !!! Mukavaa oli poiketa ja tehdä ostoksia ja kaikista mukavinta oli tavata muita askartelijoita !!

Carita kirjoitti...

Ihana että muutkin ovat tyytyväisiä! Bissecat, laitan sulle sähköpostia huomenna tai ylihuomenna

Ritva kirjoitti...

Heps!
Kiitos itsellesi, kun järjestit tämän - ainoa miinus oli kun rahaa meni :)))) - no ei vain, mutta koskas sulle jäin velkaa (rahaahan oli, mut ei vaihtosellaista - ja kun tunnettiin, uskalsit riskeerata ja antaa velaksi, tulet sitten kiristämään minua tänne K.mäkeen,hih) - no ei vain, en löytänyt (lue:dementia) sähkisosoitettasi tästä blogistasi, niin laitatko meiliä ritva.markkanen@gmail.com
eli tilinumeroasi ja summanvarmistus :)

Kiitos kaikille, lysthiä oli :)

taru76 kirjoitti...

Kiitos edelleen eilisestä! Oli sekä mukavaa että hyödyllistä : )

Leenamummi kirjoitti...

Kiitos sinulle, kun järjestit tämän mukavan tapahtuman, ja äidillesi myös suurkiitokset.
Oli hauska päivä, vaikken mitään raaskinutkaan myydä;)