13.2.2012

Pilviä ja kukkuloita seinään

Joskun ikuisuus sitten kysyin haluaisiko joku nähdä sisustusjuttuja blogissa ja niitä toivottiin. Noh, tovi meni.. Mutta tässä tällä viikolla touhuttua. Kun muutettiin, tämä huone oli kahta lilan sävyä. Silloin kolmevuotias pikkumies ei suuremmin siitä tykännyt, ja hätäpäissäni vetäisin huoneen valkoiseksi. Se tuntui jonkun ajan päästä aika kalsealta, ja ostin sinistä maalia. Telasin huoneen yläosaan sinisellä taivasta ja pilvenreunat vapaalla kädellä telaten.
  Ihan kiva oli jo niinkin, mutta nyt vuotta myöhemmin halusin vielä väriä lisää, ja seinään oli ilmestynyt parin arestin aikana mystisesti piirroksia.. Joten ne maalattiin sujuvasti peittoon kukkuloiden alle :) Ja sitten tuli ajatus että tehdäänpä pari tietä joihin voi kiinnittää paperiin piirrettyjä autoja.



Tiet voisi maalata magneettimaalilla ja sitä teippimäistä magneettilevyä laittaa piirrustuksen taakse, nämä autot pysyvät ihan teipillä. Seuraava satsi autoja on jo tulossa, tällä kertaa värikkäämpiä, taitaa olla ruuhka tiedossa.. Inhoan lasikuitutapetteja, ja niitä on valitettavasti meillä joka paikassa. Mutta näin se ei niin paljon häiritse. Lisää tästä huoneesta myöhemmin, olen tehnyt pojalle pelihuoneen pieneen vaatehuoneeseen. (Koska JOHONKIN oli pakko saada punaista seinää ettei joka kerta maaliosastolla tarvitse käydä samaa taistelua: " Äiti, ei kun punaista maalia, se on minun lempiväri.. Äiti eikö edes jalkalistoja voisi maalata punaiseksi..äiti...)

8 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Älyttömän upea huone!
Ja PUNAINEN paloauto vaan sinne ajelemaan niin tulee vähän sitäkin;)

Jolanda kirjoitti...

tosi pirteän näköistä!

Katjuska kirjoitti...

ihan mahtavan hieno huone :))

Ritva kirjoitti...

Onpa magee huone, kyllä täällä kelpaa seikkailla - pienen ja vähän isommankin!

Maissi kirjoitti...

Upean näköinen huone, aivan mahtava idea tuo maisemamaalaus :)

taru76 kirjoitti...

Hieno, hieno!!! Kyllä meilläkin esikoinen halusi aikanaan välttämättä punaisen sohvan, mutta kaikkea ei voi saada...

Leenamummi kirjoitti...

Siis aivan ihana huone!
Tuolla viihtyisin kyllä minäkin;)
Kyllä sinä osaat ja viitsit ja ehdit!!!
Hyvää Ystävänpäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Oi mitkä seinät, todella hienot!