11.2.2012

Vanhat matkalaukutVanha, kulunut ja käytetty. Näin kuului Inspiroidu-blogin valokuvahaaste. Ja nämä matkalaukut ovat todella nähneet maailmaa, tosin minulla ne ovat tavaran säilytykseen, matkapäivät ovat jääneet taa. Pitkään on ollut tarkoituksena petrata vähän laukkujen sisäpuolta, ja kun kaivoin ne tätä haastetta varten esiin, päätin tarttua toimeen.

Ensimmäinen laukku sai sisälleen Tilda-kangasta. Ensin kyllä ajattelin että liimaan suoraan paperipintaan, mutta vihertävä pohja kuulsi niin pahasti kankaan läpi että päätin maalata laukun ensin valkoiseksi. Ja sen jälkeen ihan vaan eri keeperillä kangas kiinni laukkuun. Hyvin onnistui! Saumoja tuli vain syvempään puoliskoon, ja nekin hävisivät sujuvasti liimatessa. Käyttäisin mielelläni enemmänkin kankaita, mutta inhoan ompelukoneen käyttöä. Näin pääsee kiertämään sen ja silti saa kankaat käyttöön..Toinen laukku jäi vielä odottamaan kangasta sisälleen.
Laukusta tuli aika suloinen, ja tietenkin piti sitten ottaa kuvia pikkumiehestä sen sisällä, ajattelin että voisi ottaa kuvia aina silloin tällöin tämän laukun kanssa, näkisi kasvua kuvasarjassa :)


4 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Upeat matkalaukut ja hienosti siistitty tuo sisäpuoli!!!Mullakin on muutamia tällaisia ja ovat kyllä kivoja säilytykseen ja vielä kauniita katsella.

Ritva kirjoitti...

Mitä ajan patinaa päällä ja kaunista nyt sisältä - ensin jo kauhistuin, että tuunaat ulkopuolenkin....onneksi et :)

- ja todella mainio idea tuo valokuvaus - miehen matka maailmalla :))))

Edelleen iloa ja valoa elämäänne!

Pyjama kirjoitti...

Tosi hieno!

Anski kirjoitti...

Upeasti käy tuo kangas!