8.1.2012

Kuulumisia ja tekemisiä

 Luvassa sekalainen postaus kuulumisista :) Raskaus sitoi kuudeksi viikoksi neljän seinän sisälle liian aikaisten supistusten vuoksi, ja hankalinta oli ettei edes askartelu onnistunut. Nyt kun laskettuun aikaan on enää 3 päivää ja vauva olisi saanut minun puolestani tulla jo vaikka viikko sitten, niin arvatkaas onko niitä supistuksia..? Niimpä niin. Mutta onneksi se taas on mahdollistanut askarteluhuoneen siivousta ja askarteluakin. Siivotessa tuli vastaan joskus tulostettu kuva ja siihen seuraksi väritetty Mo´n ihana leimakuva. Tämä runo oli mielessä jo silloin, mutta en ollut sivua valmiiksi asti saanut. Inspiroidu-haasteena oli höyhensaaret ja se kannusti tekemään tämän viimein valmiiksi. Haasteeseen en ehtinyt, mutta onpa vuoden ensimmäinen sivu tehty!
 
Huhtikuun intohimona skräppäykseen ilmottauduin kiireesti mukaan, osuu vielä syntymäpäiväviikonlopulle, joten siellä nähdään!! Järjettömän inspiroiva tapahtuma joka eroaa shoppailutaivaista nimenomaan lämpimän tunnelmansa vuoksi, toki aarrekätköjäänkin pääsee päivittämään, mutta minulle suurinta antia on aina kierrellä katselemassa muiden tekemistä ja jutella ihmisten kanssa, täällä kun siihen on aikaa :)

Siihen liittyen mainos Elliksen bloginamusta, yksi pitkän linjan bloggaajia jota olen seurannut pitkään. Ihana oma tyylinsä, joka eroaa kovasti omastani ja jota siksi ja siitä huolimatta ihailen :D Skräppäyksessä on se hyvä puoli että pystyy nauttimaan myös täysin erilaisten tekijöiden töistä, ja saada uutta näkökulmaa siihen omaankin tekemiseen.

 Ja ennenkuin unohdan, Sinellin massakilpailun äänestys on käynnissä!! En tällä kertaa osallistunut itse, mutta patistin äidin mukaan, ja ihana yksisarvinen pääsi aikuisten sarjaan. Käykäähän äänestämässä suosikkejanne, äänestäneiden kesken arvotaan lahjakortteja!!

 Jossain välissä tehty vauvakortti, ja muutaman joulukortin sain tehtyä, tosin todellakin vain muutaman.. Ja todella simppelillä linjalla mentiin :)

Ja vielä shoppailuvinkkiä, olen valvonut pari viikkoa kaikki yöt (ihanat raskaushormoonit..) Ja tunnustan että rahaa on palanut netissä surffatessa. Kirjoja, tilkkukankaita, skräppipapereita... Ja vielä tekee mieli Teippitarhasta kirkasta teippiä dymoon.. Muista ihanuuksista puhumattakaan mitä tuolta löytyy :D  Kauppa jo varmasti monelle tuttu, mutta jos jotenkin olet onnistunut missaamaan, käypä katsomassa!
Nyt sitten vain odotellaan että maha-asukki viimein päättäisi tulla ulos. Isoveli jo kovasti odottelee vauvaa, saa nähdä kauanko pieni sitten loppujen lopuksi jaksaa kiinnostaa.. :) Ihanaa alkanutta vuotta kaikille, askarrellaan ahkerasti!

9 kommenttia:

Anski kirjoitti...

Tosi kauniita kortteja ja tuo leiska on aivan ihana. Sellainen pumpulisen pehmeä :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania askarteluja...

Mikä leima tuo äiti ja vauva on?
Tahtoisin niin kovasti tuon itselleni kun rakas ystäväni saa vauvan ja haluaisin hänelle tehdä vauvakirjan... =)hao@lailanet.fi

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Ja minä kun luulin että laitoin sen tuohon postaukseen :D A day for daysies digileima on kyseessä, sieltä löytyy mielettömän kauniita leimoja!

lehtipollo kirjoitti...

Ihanan pehmeä sivu ja tuo vauvakortti on oikea taideteos! Enkeli myös ihana. Milläpä värittelit kuvat?

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Copikeilla molempien väritykset, enkelin taustassa distressiä tuputeltu, se muuten stampi upin leima kun en näköjään sitäkään muistanut laittaa

Anonyymi kirjoitti...

Hei, maksaako nuo digileimat? On mulle ihan uusi juttu.

taru76 kirjoitti...

Mä jo ehdin ajatella että onko se nyt syntynyt... mutta ihana on tämä skräppisivu vanhastakin kuvasta : D

Joulukortit myös ihania, vaikka sun mielestä simppeleitä ovatkin (niinhän ne usein joulun alla...).

Toivotaan nyt sitten niitä SUPISTUKSIA!

Ritva kirjoitti...

Tsemppiä sinne ja myötätuulta loppumetreille!
Ihania taideteoksia taas, huoh...

Anemone kirjoitti...

Ihania kortteja olet taas tehnyt ja varsinkin tuo toinen joulukortti on tosi IHANA.
Tsemppiä sinulle koitokseen!!!Toivottavasti pääset nopeasti tositoimeen..:)