1.12.2011

Rautaa miehelle


Vaikka blogissa hiljaista onkin, välillä on ehditty askartelemaankin! Tampereen messuillakin tuli käytyä, askartelutapaaminenkin järjestettiin (facebookissa nyt oma ryhmä Jyväskylän askartelutapaamisille!!) ja jouluvalmistelujakin tehdään. Sairaslomalla olen ollut jo monta viikkoa, ja ylihuomenna alkaa äitiysloma, mutta tänään oli pakko käväistä töissä. Työkaveri vaihtaa toiseen työpaikkaan ja pakkohan kortilla oli muistaa. Uskoin nuorella miehellä huumorintajun riittävän, siksi kortissa teksti: Rautaisille ammattilaisille löytyy aina töitä... ja kortin sisällä: mutta kiva kuulla että sinäkin olet löytänyt hommia!

Korttiin testailin uutta hurahdusta, mutta kuva sen verran huono että siitä lisää myöhemmin.. :) Vastaan tuli myös aikoja sitten tehty kortti, joka jo uudella omistajallaan, harvemmin tulee Magnolioita käytettyä, tässä nyt yksi kuitenkin. Kartan alakulma on 3d paloilla kohotettu ja merirosvo istuu sen päällä, marthan lävistimellä pääkallo joka päällystetty glossyllä (ei näy oikein kuvassa) . Kartta muistaakseni Cornish heritage farm.

I´ve been busy expecting my second baby (due in january 11th) but have squeezed in some crafting time too. Today I needed a card for a young man at work, who´s leaving for another company. He´s got a sense of humor, so the front says: There´s allways work for ironhard professionals... (and the inside:) ..but I´m glad to hear you found some too! 
  And the one on the bottom is an older card, text says: youre a treasure! And the map has been raised for her to sit on. Scull by martha and it has glossy all over it. 

5 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Toivottavasti ei mitään vakavampaa sairaslomasi tiedä? - vai "salamatkustajako" painaa .....
Turvallista odotusta!

- ja upea ja tyylikäs kortti - sekö sitä huumoria, hih hei..

- ja terkut Kanarialta, viikon reissulla olin - voi sitä aurinkoa, ahhhh..

TaijuS kirjoitti...

Kauniita kortteja kumpikin!

Leenamummi kirjoitti...

Kiitos vielä viimeisestä! Kiva, kun meitä alkaa täällä Keski-Suomessa olla jo ihan mukava joukko askartelijoita.
Ihanat kortit, erityisesti pidin tuosta rautaisten miesten kortista, luulisi huumorin riittävän.
Voihan hyvin ja odottele rauhallisella mielellä;)
P.S. Kiitos synttärikirjan valmistamisesta!

Piipero kirjoitti...

Voi miten kivoja kortteja. Molemmissa on jollain tavalla oikein mukava tunnelma. Ihan paras tuo rautainen ammattilainen - varsinkin vitsin jatko-osa! Heheh..
Nuo ratakset takaavat kyllä varman miehekkään meiningin! ^_^

Taava kirjoitti...

Joutilasta joulun aikaa!!