30.3.2011

Komentajakapteeni Hornblower

Järjestyksenpito askarteluhuoneessa on se ikuinen haave, tuskin se koskaan toteutuu, mutta yritystä on! Moni saattaa muistaa Wilhelmiinan, ja pari viikkoa sitten löysin Wilhelmiinalle sulhasehdokkaan! Tiedättehän ne työkalukaapit joita autohullujen miesten talleista löytyy? Noh, meillä töissä on todella suuria sellaisia ja olen niitä huokaillen katsellut, paaaaaljon säilytystilaa..
  Ja kuinkas ollakkaan! Minua onnisti, töistä poistettiin käytöstä yksi ja parilla kympillä minusta tuli järjettömän järeän ja painavan metallikaapin onnellinen omistaja. Eilen se viimein saatiin trukilla (!) auton kyytiin ja miesvoimin sieltä poiskin, ja tänään sen maalasin. Wilhelmina punasteli nurkassaan kun herrasmies jyristeli sisään, ja niin pääsin esittelyhommiin. Koska kyseessä on kaiken kestävä massiivinen herra, en yllättynyt kun hän esitteli itsensä Komentajakapteeni Hornbloweriksi.
  Tuo teollisuusharmaa väri ei kyllä sykähdyttänyt, ja onneksi uusi värivalintani (luonnon) valkoinen meni läpi kun vetosin että laivaston värejähän se... Tässä muutama ennen-kuva, jahka saan kaapin paikoilleen, pari lisää. kaappi on 140cm korkea ja syvyyttä 70 senttiä, joten tämä nielee melkoisen määrän tavaraa. Hyllyt vielä pois paikoiltaan, ei nimittäin liikkuisi metriäkään niiden kanssa, nytkin nytkähtää kuulemma tasan kerran, tuli komento miettiä se sijoituspaikka hyvin tarkkaan... :D  Taustalla näkyvä kaaos johtuu kaapin tieltä raivattujen hyllyjen tyhjennyksestä. Ainakin tämän selityksen takana aion vakaasti seisoa, te asian paremmin tietävät, shhhhhh... :D


2 kommenttia:

Carola kirjoitti...

Vankan oloinen kaappi...niin ja on nuo mukavia nuo komentajakapteenit :)

Ritva kirjoitti...

No onpa jytäkkä sulho, ilmankos olikin komentaja....