2.3.2011

Intohimoista shoppailua

Pääsin nauttimaan inspiroivasta seurasta Intohimona skräppäykseen ja oli kyllä ihana viikonloppu! Taas tuli uusia tuttavuuksia, nähtiin vanhoja tuttuja ja blogit saivat kasvoja. Eniten näissä nautin aina muiden töiden kurkkimisesta, ihan mielettömän lahjakasta sakkia suomen skräppääjät ovat! Jo pelkästään inspiraation takaisinsaantiin tapahtuma on hintansa väärti!
  Perjantai meni niin migreenin kourissa että olin pakannut mukaan mitä sattuu, mutta pakko on tunnustaa että en varmaankaan olisi malttanut tehdä enempää valmista muutenkaan.. Sain yhden kahden sivun layoutin valmiiksi, ja sillä osallistun inspiroidu-haasteeseen, jos saan kuvattua sen vielä :)
  Olimme koko perheen voimin matkassa, ja sunnuntaina jatkettiinkin suoraan Tukholmaan ostoksille! Aika huolella kartutin paperivalikoimaa kyllä jo intohimona skräppäyksessäkin, mutta jotenkin onnistuin Pandurostakin tekemään ostoksia niin että sormet olivat irrota kasseja raahatessa... :D Tässä muutamia kuvia ostoksista:
 paperia, tätähän siis ei voi olla liikaa, eihän?
 Pandurosta kivoja tuunattavia juttuja, kirjaimiin olen hurahtanut jo vuosi sitten, piti saada lisää
 Ja tässä suurin osa Pandurosta ostettua, näiden lisäksi skräppipaperikotelo, helppo kuljettaa ostetut paperit
 Nämä albumit ostin Bellesiltä, samoin sopivia lisätaskuja, nämä niitä erilaisia taskusivuja
 Ja sitä paperia
 Yksi cropper hopperin paperikotelo tuli ostettua Intohimosta, uusille papereille...


Tässä Panduron papereita, ei ole tullut ruotsalaisissa blogissa käytyä, ja nämä minulle ihan uusia, tykkäsin kovasti! Kaikenkaikkiaan siis ihana reissu, ja ensi vuonna uudestaan, ehkä tällä kertaa Jyväskylässä?!

13 kommenttia:

Carola / Calle kirjoitti...

Olipas kiva tavata ja saada nimelle kasvot. Ostoksesi ovat upeat ja runsaat. Panduro on must juttu jos Tukholmassa käy. Askartelijan taivas. Nuo kirjaimet on todella kivat. Muistatkos mitä ne niistä pyyteli. Harkitsen tässä vakavasti Tukholman risteilyä.

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Carola, samoin oli mukava viimein jutella :) Kirjaimet oli 2 ja jotain, todella edullisia mielestäni. Kaunis jyrsitty reuna ja hyvä koko. Löytyi paljon muitakin myös isoja pahvisia, ei ihan taida näkyä noissa kuvissa.
Panduro on ehdottomasti yksi lempipaikoista, Design Torget oli kans ihana uusi tuttavuus, ei tosin askartelukauppa

AN kirjoitti...

Ihania ostoksia -täällä ihastellaan ja haaveillaan-odotetaan mitä kaunista niistä teetkään--tuota paperia sinulla taitaa olla aika monta arkkia--

Pipaiita/Carita kirjoitti...

No tuota...onhan sitä. Mutta kun pitää olla kolme aina samaa, ja cosmo cricettiä ja october afternoonia piti hamstrata..Ja tyttömäisiä papereita veljentytön albumiin..

taru76 kirjoitti...

Nonniiii. Nyt kun oot shopannut kaiken tämän inspiraation niin voit päästää sen valloilleen siellä askarteluhuoneessa! Kyllä syntyy paljon valmista : )

Pikkasen oon vihreenä noista Panduron ostoksista...

maiju kirjoitti...

Oli kiva taas nähdä. Kyllä sinä ihan pikkasen olet tehnyt ostoksia. Kyllä tässä tuntee itsensä ihan pikkuostajaksi sinun rinnallasi ;)

Maaret kirjoitti...

Minäkin kiittelen tapaamisesta:)
Hmm...ihan pienet ostokset :)

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Huomautettakoon että kerta vuoteen jos pääsee shoppaamaan niin ei tämä paha kasa ollu :)

Ritva kirjoitti...

Mikä huikea määrä ostoksia - itse olen huono liikkumaan ja suunnistamaan - ja jos miehen kanssa olen liikenteessä, niin hmmmm.......ei kauaa nokka pidä tuhista ja ehken yhdessä kaupassa voisi pistäytyä.....

MIten olet kouluttanut teidän porukan - vai taitavat kierrellä ihan omia polkujaan?

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Ritva, tärkeintä on ettei miestä seisoteta odottamassa :D Minulla kyllä harvinaisen kiltti mies mitä shoppailuun tulee, mutta hän ei kyllä joudu koskaan kiertelemään mun kanssa esim. vaatekauppoja, ehkä se helpottaa?

Nytkin sanoin että puol tuntia menee, ja jos niin vähän aikaa, kalliiksi tulee. Jos haluaa enemmän ostosaikaa, kannattaa kertoa että silloin aikaa menee. Kun on ensin katsottava mitä kaikkea kivaa löytyy ja sitten budjetin mukaan valkattava... Tällä keinoin saa hyvin usein myös ostosaikaa TAI lisää rahaa kun mies ymmärtää yhtälön "aika on rahaa".

Sanoin myös jo etukäteen missä haluan käydä, ja tällä kertaa tosiaan riitti tuo yksi kauppa

Ja tietysti vastineeksi hän saa (paitsi onnellisen vaimon) sitten mennä johonkin omaan kauppaansa tms. Sitä päämäärätöntä odottelua ei minunkaan mies kestä yhtään, nyt käväisi Panduron lähellä löytyvässä Stockholm home-kaupassa. Panduron lähellä on myös Adidaksen kauppa jonne voi miehen passittaa.. :D

Suunnistukseen vinkki, laivalla on niitä Tukholman karttoja, merkkaa siihen osoite ja näytä miehelle että tänne kiitos. Laivabussien pysäkeiltä on lyhyt matka Panduroon ja muihinkin askarteluliikkeisiin. Tukholma on mielestäni helpompi paikka suunnistaa kuin esim. Helsinki!

Jehkotar kirjoitti...

Wau, upeat ostokset!!! Eikö se niin ole, että kun jotain tehdään, niin tehdään se kunnolla :D BLogissani on jotain sinulle!

Riikka kirjoitti...

:O (jään sanattomaksi)

pikku-peikko kirjoitti...

siis askartelutavaroita ei voi olla koskaan liikaa varsinkaan papereita tai mitään muutakaan :) ihania noi kaikki ostokset itsekkin just purin tossa uusia tavaroita laatikoista ja ei ois pitänyt tänne eksyy kun heti tuli et hei toi on ihana ja toi miekii haluun:D