19.1.2011

Kiitos osallistuneille!


Meillä oli sunnuntaina askartelutapaaminen ja oli kyllä todella ihana nähdä vanhoja tuttuja ja tehdä uusia :) Kirppisteltiin alkuun ja toisessa kuvassa vielä puolityhjä pöytä kun porukka vielä ostoksilla :) Noutopöytä notkui herkuista ja juttua riitti. Uusiin leluihinkin tuli tutustuttua ja ostoslista taisi kasvaa muillakin kuin minulla.. :D Kiitos kaikille ihanille osallistujille vielä kerran, toivottavasti nähdään pian uudelleen!

5 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Kiitos paljon itsellesi kun tapaamisen järjestit. Oli oikein mukava tavata paljon uusia ihmisiä, näistä tapaamisista saa joka kerta niin paljon hyvää mieltä ja uusia oppeja joita sitten yrittää taas soveltaa sen minkä muistaa.

Ritva kirjoitti...

Täältäkin lämpimät kiitokset sinä ihana immeinen - onhan siinä aina oma hommansa järjestää - pitää seuraavan kerran olla pitemmän kaavan mukkaan, nytkin taisi mennä kolme tuntia, vaikka piti vain piipahtaa....

Kiva oli myös saada hyviä oppeja ja vinkkejä - kirppikseltä ymmärsin onneksi ostaa maltillisesti :) - kerrankin - mutta kun saan entiset kamat järjestykseen, saapi nähdä, tuleeko taas hulluus shoppailuun...

Marie kirjoitti...

Kiitos tapahtuman järjestämisestä, tunnelma oli iloinen ja sydämellinen! Toivottavasti pian uudestaan!

paula kirjoitti...

Runsaat kiitokset, että saatiin tännekin näitä yhteisiä juttuja. Ettei aina tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Kiljuen karjuen tulen mukaan taas seuraavaan.... Ja mieluummin ennemmin kuin myöhemmin :-)

Outi kirjoitti...

Kiitokset täältäkin! Oli aivan ihanaa. Olen vieläkin aivan tohkeissani.