11.8.2010

Tähtihetkiä #52/ You´r a star!

 Eilen koukussa kortteihin-chatissä tuli puhetta alkoholimusteista ja Miiaa jo ehdin kiusata aamulla että joko innostuit testailemaan.. No kuinkas ollakaan, menin siivoamaan askarteluhuonetta ja vastaan tuli paketti kiiltäväpintaista paperia jota Timpan videollakin käytetään ja eihän se auttanut kuin kaivaa alkoholimusteet esiin :) Kokeilun tuloksena kivaa sinivihreähopeista taustaa. Mietin mihinkäs sitä käyttää ja kun p*skarteluhaasteessa kaivattiin tähtiä, oli tuloksena kortit nuorisolle :)  Onnea yksivuotiaalle haasteblogille!
 Tässä tytön kortissa kuva on kaarevasti ulospäin taivutettu ja tähtiä löytyy noiden mustien kukkien taustalta ja yläkulmasta. Pojan kortissa näkyvätkin selvemmin. Starat pääosassa korteissa muutenkin :)
Valkoiselle korttipohjalle kun tekee, joskus voimakkaan väriset etusivut tuntuvat oudoilta jos sisältä loistaa puhtaan valkoinen sisus. Aina en sisuksia koristele, mutta tällä kertaa kontrastia tuntui olevan liikaa, vähän kuvaa taustoista ja sisäpuolesta:
 Tässä vielä epätarkka kuva korteista rinnakkain, vähän näkyy kuitenkin paremmin tuo kiiltävän paperin ja hopeamusteen tuoma kiilto. TÄSSÄ linkki Miian eilen näyttämän Timpan videoon josta inspiraatio tuli

18 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Tyylikäs kortti. Upeat värit.

Miia kirjoitti...

Upeita, upeita, upeita!!!!
Vitsit, ei auta, on niitä kokeiltava vaikka multa puuttuukin kulta ja hopea. Ja muista vinkata, jos jostain kaupasta oot tilaamassa missä alkoholimusteita on ni mä voisin haluta jotain turkoosia ja pinkin tapasta ;D ei muuten mutta säilytän :D

AN kirjoitti...

ihania kerrassaan-molemmat--

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Hehee :D Vinkataan, nyt niitä varmaan jo saakin jokapaikasta, ite tilasin noita uusia värejä sillon kun ne oli uusia...ja nyt eka kertaa käytössä... :D

Mervi kirjoitti...

Vautsi todella upeat molemmat;-))m

SannaS kirjoitti...

Tosi upeat kortit!! Ihanat raikkaat kokonaisuudet!! =)

Mirka kirjoitti...

Aika mainio yhteensattuma! Itse tyyppasin pari päivää sitten omat alkoholimusteeni ja olin epätoivoinen tekniikan kanssa. Ainoa tietolähteeni oli aiemmin näkemäni Timpan video, eikä suomalaisista bloggareista juuri kukaan tuntunut kokeilleen niitä musteita niin pitkälle, että olisin ainakaan mitään tutoriaalia löytänyt. Kovin moni ei ole ollut niistä aiemmin innostunut, eikä niitä ole juuri mistään saanutkaan.

Ja kas täältähän jo alkaa löytyä upeita esimerkkejä.

Hilkka kirjoitti...

Wau miten ihania kortteja molemmat:)
Pittääpä katsoa tuo video, itse kun olen käyttänyt musteita vain cd-levyihin---välillä huonolla menestyksellä!

minde kirjoitti...

Vau mitä kortteja! Aivan mahtavia!

Ritva kirjoitti...

Siis WAU - aivan superupeat - hahmot, fiilis, taustat!!

Mimiko kirjoitti...

Vau, ihan mahtavan hienoja molemmat :)

Katjuska kirjoitti...

Todellisia taideteoksia!
Ihania!

Paula kirjoitti...

Ihan huippuja molemmat!! Taustat on kyllä UPEITA!

Ansu kirjoitti...

Voi vitsi, aikas rock!!! Tykkään.

SusuK kirjoitti...

Wau Wau Wau. Todella mageita kortteja.

maiju kirjoitti...

Voi, että mä ihailen sun rohkeuttasi värinkäyttäjänä. Upeat voimakkaat värit.

Minä menin jo pari vuotta sitten myymään mun värin pois... Ideoita on tullut sen jälkeen monia. Nyt olisin jossain vaiheessa halunnutkin niistä tehdä jotain... en kyllä uusia enää aio ostaa ;))))

-maiju- kirjoitti...

Todella, todella upeat kortit!
Ite olen sählännyt alkoholimusteita vaan pari kertaa cd:lle ja nekin huonolla menestyksellä :)

Tiituli kirjoitti...

WAU!!! Siis aivan mahtavat taustat! Kokonaisuus on aivan upea!