20.7.2010

Megapostaus :)

Blogia ei ole tullut päivitettyä aikoihin, kiitos tökkivän nettiyhteyden. Ensin ongelmia Soneran päässä ja nyt on oma kannetta sekaisin, kahden viikon sisään olen päässyt nettiin kahdesti.. Verkkokortti ilmeisesti hajonnut, joten uuden koneen osto taitaa olla edessä :( Sähköpostilla tavoittaa parhaiten osoitteesta cicilisko@suomi24.fi
  Muuten kesä ja loma on mennyt vauhdikkaasti :) Asuinalueellamme tehdään jotain putkistokorjauksia ja yhtenä aamuna löytyi postilaatikosta ilmoitus ettei sinä päivänä ollut vettä luvassa. 10min varoaika ei riittänyt keräämään vettä lapsiperheen tarpeisiin, joten lähdimme ex tempore-reissulle Tampereelle. Tarkoitus oli olla vain päivä, ja vaatteitakin varattiin siihen katsoen mukaan, mutta jäätiinkiin hotelliin yöksi ja seuraavana päivänä jatkettiin Helsinkiin. Särkänniemen, Ikean ja Ideaparkin jälkeen edessä oli Korkeasaari ja Linnanmäki..
  Ettei ihan kuvatonta postausta, tässä vähän pikkumiehen mieluisampia juttuja matkalta:
Särkänniemessä käytiin katsomassa delfiinit, mutta "My heart will go on"-biisi näytöksessä sai pikkumiehen itkemään, meillä ei tykätä surullisista (romattisista) lauluista.. :D  Akvaarion puolella olikin sitten toinen ääni kellossa, ja olihan siellä vaikka minkälaista erikoista otusta :) Seuraavana päivänä käytiinkin sitten korkeasaaressa ja kaikkein kivointa oli irti kulkevat villihanhet, matalalla lentelevät lokit ja riikinkukko joka kulki kahvilassa vetäen upeaa pyrstöään perässään kuin hieno neiti laahustaan. Välillä kääntyi katsomaan ettei kukaan vaan hänen "helmoilleen" astu..
Olkapäät uhkasivat jo äidillä palaa, joten me Danielin kanssa mentiin lautalla Hakaniemen torille josta isi tuli autolla hakemaan. Lautta tuntui viehättävän kovasti ja viilensihän se ihanasti tuskaisella helteellä. Siitä mentiin Linnanmäelle ja hurjan hauskaa oli sielläkin, tosin äiti poltti hartiat oikein kunnolla.. Seuraavana päivänä käytiin ekaa kertaa metrossa ja ratikassa, ja "kummasetä" Teemu vei retkelle pelastuslaitokselle. Siellä riittikin ihmeteltävää pikkumiehelle joka rakastaa paloautoja, ambulansseja ja poliisiautoja. Äitiä vaan nauratti hälytysvalmiudessa odottavat varusteet ovet auki olevien autojen vieressä.. Tästä apua arkiaamuihin..?

Vielä retki kauppatorille ja sitten olikin jo jalat saaneet riittävästi kävelemisestä. Mutta hauska reissu oli ja kun kotiin viimein päästiin, tuntui parin päivän reissu paaaaaaaaaaaaaaljon pidemmältä. Aina ei kannata suunnitella niin kovin tarkkaan matkoja, tärkeintä on että lähtee! :)

3 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Kuulostaa kivalta reissulta, paljon olette ehtineet nähdä. Nyt siis ei kun skräppäämään : )

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Juu, sehän tässä nyt risoo kun ei saa kuviakaan tilattua. Yritin jo polttaa levylle, mutta kuvankäsittelyohjelmakin takkuaa, ei taida auttaa kuin uusi kone.

Mutta 900 kuvaa tuli reissulla otettua, joten materiaalia on kyllä :D Paloasemalla otin lähikuvaaa letkun venttiilistä ja opas ihmetteli mitä varten.. No kuvakehykseksi tietenkin!! :D

taru76 kirjoitti...

Sinä se keksit kyllä IHAN MITÄ VAAN : )

Joo, tuo kuvien tilausongelma ei oo kiva. Mulla on yksi albumi jumissa koneella kun sen teko-ohjelma ei toimi...uuden ohjelman pitäisi tulla pian. Pitäisi...

Mullan on onneksi askartelutavaroiden purkaminen edistynyt kivasti, enää muutama laatikko! Sulla taitaa olla muitakin kiireitä..? Rimpauta jos on käynyt mielessä lähteä intohimona askartelu tapahtumaan (7-8.8.)!