19.6.2010

Ostoksia

Että voi joskus inspiraatiot iskeä yhtäaikaa :D  Miijja eilen laitteli blogiinsa väritysideastaan ja minä jo puhelimessa nauroin että niimpä niin, arvaappas mitä minulle tuli juuri postissa samaan tarkoitukseen :) Taru hehkutteli blogissaan joku aika sitten noita Elzybellssin cordinates papereita ja musteita ja kun kohdalle osui ilmainen postituskampanja, pakkohan niitä oli tilata!  Olin ihaillut Elzybelsin blogissa noita kraft-paperille väritettyjä kuvia ja varsinkin tuo valkoinen kraft-pohjalla on viehättänyt silmää. Minulla on colorboxin valkoinen muste joka on tosi hyvä, näkyy hyvin tummallakin pohjalla, mutta teki mieli testata myös tuota Elzyn valkoista. Tilasin kaksi mustetta, ylläolevan cookie doughn-värisen ruskean (ihana) ja valkoisen. Ihmettelin kovasti kun postissa tipahti sitten tämän näköinen muste:
Ja vaikka tiesin että musteen nimi on vielä tuo vanha, ei tämä minusta näyttänyt valkoiselta.. En uskaltanut avata (tilauksessa luki että vialliset tuotteet pitää palauttaa) vaan laitoin sähköpostia ja kysyin että onko tämä nyt varmasti valkoinen..?  Ja kyllä nauratti kun vastauksena tuli viesti että juu, kansi vain on läpikuultavan ruskea :D  Ja niinhän se valkoinen sieltä löytyi kun revin muovit pois ja avasin :) Ja erittäin hyvin toimii! Lisäksi mainitsin sähköpostissa että musteet olivat öljyn peitossa, ja sain kuulla että tätä ilmenee välillä kun posti kulkee kylmässä (?) Mutta ei vaikuta musteeseen kun vaan saa ensin kannen pyyhittyä. :) Erittäin tyytyväinen olen musteisiin ja papereihin, kuvassa on vaalea kraft koossa 12*12 ja kraft tummempi a4, päällimmäisenä cookie dough ja alla valkoinen. Seuraavaksi värityskokeiluja, vilkaiskaa vaikka Elzybellsin blogista! Niin ja yli 35 punnan ostot tämän kuun ILMAN POSTIKULUJA!

1 kommentti:

maiju kirjoitti...

Kiitos tuosta mustevinkistä... Valkoista hyvin näkyvää mustetta olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa... Aika monta mustetta on jo läpiäkäyty ;)