28.5.2010

Saamani äitienpäiväkortti/ Mothersdaycard I got

Meinasi unohtua tämän ihanuuden postaus :) Sain viime vuonna ensimmäisen äitienpäiväkorttini. Mies teki sen salaa askarteluhuoneessani, muttei uskaltanut käyttää kuin roskiksesta löytämiään tavaroita. Noh, onneksi askarteluhuoneen roskis on aina täynnä tavaraa :D 
  Tänä vuonna sanoin että IHAN KAIKKEA saa käyttää, jos kerrankin saan miehen tekemän kortin, saa käyttää kaikki rakkaimmatkin paperini :) Mies vaan myhäili ja hävisi puoleksi tunniksi askarteluhuoneeseen. Minä murehdin että löytääkö haluamansa, kun muuton jäljiltä kaikki laatikoissa tai epämääräisissä läjissä ympäriinsä..
  Ja tällainen ihanuus minulle sitten ojennettiin kukkien (iiiiiiiiiiiso hortensia, rakastan niitä, ja orkidea) ja lahjan (piirtopöytä) kera. Ihastelin korttia ja sitten aloin katsoa että hetkinen.. Milläs tuo kannen sydän on leimattu, ei minulla ole tuollaista, ja nuo koristeetkin ihan uppo-outoja.. Kunnes tajusin: MIES OLI KÄYNYT OSTAMASSA TARVIKKEET korttiin!! Ihan itse! :)  Tuo sisäkannen ruusukuva on kuitenkin kaivettu roskiksesta, ja minun värittämäni, taitaa se perinne siis pysyä mukana vuodesta toiseen.. :D  Danielkin osallistui kortin tekoon kuten näkyy :)   Vieläkin tulee kyynelet silmiin, minun ihanat mieheni :)


 Just a short version: My husband made a mothersdaycard for me, and he actually went out and bought all the supplies himself! My son (2 years) helped off course. The rose was colored by me, he found it in the trashcan.. (He made my first mothersdaycard from stuff he found in my craftroom trash, he was affraid to use my stuff.. As if I would mind him using anything for a card for me!  I still get tears in my eyes looking at this, my darling men, both of them!

3 kommenttia:

Annennäpräilyt kirjoitti...

aivan ihana<3 ei tähän muuta voi sanoa

Marsku kirjoitti...

Ihana! On ne miehet vaan niin ihania, kun välillä innostuvat meille askartelemaan! Ja varsinkin, kun lapsi on myös ollut mukana puuhastelemassa! Nämä ovat niitä kaikkein parhaimpia kortteja! ;) (omani taitaa muuten ollakin vielä kuvaamatta)

emilia- kirjoitti...

On kyllä ollut miehillä sydäntä ja ajatusta mukana tätä korttia tehdessä! :)