20.5.2010

Ei tullut BIAA vaan askartelukaappi...

Olen haikaillut Helsinkiin ostoksille viime syksystä asti, kun kiitos kaikkien ihanien äänestäjien voitin Sinelliin 100€ lahjakortin. Maanantaina mies yllättäen ehdotti päivän pikareissua, ja niin startattiin 11 aikaan matkaan.

Pysähdeltiin kahville Katariinan kahvimyllyyn jossa ah niiiiiiiiiin ihania kakkuja ja piirakoita!
  Tarkoitus oli myös Ikeasta etsiä pikkumiehen huoneeseen lelukaaoksen kesyttäjää, ja se olikin ensimmäinen pysäkki. Aivan loistava idea saatiinkin ja olen tosi tyytyväinen että päästään tekemään huone loppuun!

Olin katsonut Variston Sinellin aukioloajat, mutta jotenkin muistin sen olevan seitsämään auki, eikä kuuteen.. Noh, Ikeassa vierähti niin kauan että kello oli viitä vaille kuus kun kurvattiin pihaan!
  Kiireesti juoksin sisään, ja ensin tietenkin etsittiin Puff, jota menin hakemaan (siis se kilpailutyöni) Jotenkin olin saanut päähäni että Sinellistä saa nykyään bind-it-allia, ja kysyinkin sitä, lahjakorttia olin siihen säästellyt. Kumpikaan myyjistä ei tiennyt edes mistä puhuin, joten eipä sitä kai sitten sieltä saakaan..?
  Aikaa ei sitten ollut alkaa kasaamaan muista tuotteista ostoksia, joten poistuin pelkän Puffin kera. Mies oli katsonut jostain että Jumbon sinelli olisi yhdeksään, ja sukulaisvierailun jälkeen menimme sitten sinne. Noooh, eipä ollut siellä sitten distress ink- täyttöpulloja, eikä juuri muutakaan, kulutin sitten lahjakorttini korttipusseihin, magneetteihin, maaliin yms..

 Voitte arvata että mieliala ei ollut parhain kun kotiin päin lähdettiin.Sitten huomasin pikkuputiikin jossa oli alennusmyynti, ja pesuaineita joita olen täältäkin etsinyt. Niitä maksaessa tuli puhetta ihanasta Puttipajan kaapista joka oli myynnissä, harmittelin että kun Jyväskylästä asti olen eikä autoon mahdu.. Kuinkapas ollakkaan, myyjä sai kyydin järjestettyä kaapille (ilmaiseksi), ja se saapui eilen! Aivan ihana pikkuinen kaappi askarteluhuoneeseen, rakkautta ensi silmäyksellä! Tuossa pihassa sitä ihastelin pojan kanssa, ja yllätys odotti kun oven avasin: Puttipajan kynttilöitä 14kpl!! Valkosuklaan tuoksuisia ja jouluisia :)  Kaappi oli alennuksessa, ja kaupanpäälisten kera ei hintaa jäänyt liiaksi, enää ei Sinellin reissu harmittanut :)

Ja sen BIAN tilaan kyllä sitten ulkomailta ;)

15 kommenttia:

AN kirjoitti...

Voi miten ihana pikkumies ja kaunis kaappi-onneksi reissu sitten kuitenkin kääntyi hyväksi--

jasu kirjoitti...

Voi, kun soma kaappi. Juuri tänään aamusella laitoin oman BIA tilauksen Englantiin Craft Super storeen (49£ +postikulut 12,95£.) No tuli kyllä samoilla postikuluilla tilattua vähän muutakin :)

Ritva kirjoitti...

Eli loppu hyvin kaikki hyvin - sehän se on pääasia!
Onpas veikeän velikullan ja söpösen näköinen muksusi, silloin kauan kauan sitten kun näin ihan vaavina - kun askartelin keittiössäsi muiden kera :))
ja
on kaunis kaappi ja tulikos nuo kynttilät siis vielä ylimäääräisenä vai olivat niinkuin kylkiäisinä kaupassa....olipa miten oli, niin hienoa palvelua oli kaapintoimituksessa, upeaa, että on näitä palvelualttiitakin....

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Kiitokset kehuista, ihan ite kun tuon pikkumiehen tein... *nauraa*

Jasu, juu, tuolta ajattelin itsekkin tilata,hyvä hinta :)

Ja Ritva, ihan löytyivät yllätyksenä nuo kynttilät, 100€ edestä... En muista kaupan nimeä, enkä saanut myyjältä mitään yhteystietoja, joten oletan että ne tulivat kaupan päälle, palauttamaankaan en niitä lähde :D

Minna kirjoitti...

Hieno kaappi ja komea nuori mies.
Sulla oli huonoa tuuria sinellin kanssa, sillä kävin tänään Varistossa ja eilen heille oli tullut myyntiin BIAt, että semmonen tapaus...

Pipaiita/Carita kirjoitti...

EI VOI OLLA TOTTA!! Nyt ottaa päähän, olisin todella halunnut käyttää tuon lahjakortin johonkin isompaan hankintaan.. Ihmettelen nyt kyllä aika lailla, kumpikaan variston sinellin myyjistä ei ollut koko laitteesta kuullutkaan (työtilan pöydällä kyllä näkyi BIA ja Dreamkuts...) ei myöskään Jumbon sinellin myyjät. Kaikista tulevista tuotteista ei toki voi joka myyjä olla tietoinen, mutta luulisi nyt tuollaisista kalliimmista vehkeistä..? Edes yhden neljästä myyjästä..?

Olisin säästänyt lahjakorttini BIAn hankintaan jos olisivat osanneet infota että se yleensä on edes tulossa!

Sanonpa ihan reilusti että ärsyttää :(

arjav kirjoitti...

Sinellistä Arja tässä hei,

olipa terveellinen tarina tuo kokemuksesi Sinellistä. Tässä ilmoittautuu syyllinen siihen, miksi myymälässä ei BIAsta vielä mitään tiedetty. Olin niin innoissani, kun lopulta sain hinnoiteltua ja esille varastosta sinne hiljattain valmistajalta saadut tuotteet, että myymälän väki oli siinä tohinassa jäänyt vielä kokonaan kouluttamatta ja infoamatta, - mitä nyt ohimennen joku oli laitteen vasta nähnyt. Eka kerran BIA oli meillä esittelyssä huhtikuun lopulla skräppäystapahtumassa, ja silloinkin myymälän tytöt palvelivat asiakkaita eivätkä ehtineet koneeseen lainkaan vielä tutustua.

Nyt Variston väki on koulutettu ja myymälän uudessa "Konehuoneessa" tuotteet ovat esillä yhdessä SIZZIX-leikkureiden, FISKARS-tuotteiden ja muiden laitteiden kanssa, kokeiltavina ja tutustuttavina.

Muihin myymälöihin ne eivät toistaiseksi ole vielä tulossa, nettikauppaan kylläkin, ihan lähiaikoina.

Jos et ole vielä ehtinyt BIAa hankkia, viikolla 22 sille järjestyisi kyyti Jyväskylään, ilman kuluja (Jyväskylän tyttöjä kun olen itsekin). Katsotaan sinulle hintakin erikseen,- jos vaikka tuo kurja kokemuksesi unohtuisi. Jos myymälän tytöt olisivat hoksanneet pyytää minut paikalle, olisin kipinkapin tullut ja selvittänyt tilanteen, varastosta olisi haettu sinulle BIA ja muut kamppeet, joita siihen mahdollisesti tarvitsit.

Tämä oli minulle hyvä opetus vastaisen varalle. Täytyy malttaa mielensä, eikä laittaa keskeneräisiä tuotteita ja asioita eteenpäin ennenkuin koko meidän väki on niistä tietoinen ja osaa neuvoa asiakkaita.

Sabina kirjoitti...

Eipä ole ensimmäinen kerta kun tytöt Varistossa ja Jumbossa ei tiedä taikka osaa neuvoa, parhaan palvelun saa keskustan Sinellissä. BIA on markkinoilla "vanha" laite joten luulisi että olisivat sentään tienneet mistä puhut. Vaikka eihän se sinua enää tässä vaiheessa lohduta.. :(

Pipaiita/Carita kirjoitti...

No tätä voi jo sanoa asiakaspalveluksi! :) Ensinnäkin kiitos Arja että palautetta näin sain ja vielä pyhäviikonloppuna!!

Ja tietenkin BIAn ostan, on siitä nyt niiiiin kauan haaveiltu, ja jos sen vielä Jyväskylään asti saa kuljetettuna :)

Ja anteeksi purkautuminen, pitää vielä tarkentaa että niinkuin sanoin, MINUN vikani oli että viittä vaille sulkeutumisaikaa paikalle pölähdin, muuten tytöt varmaan olisivat Arjalle soittaneetkin. Muutenhan minua palveltiin ystävällisesti molemmissa kaupoissa. (Varistoon jäi sulkemisajan jälkeen vielä pari asiakastakin jotka palveltiin rauhassa loppuun asti, eikä hoputettu pihalle)

Sattumien summa että näin kävi, puollustuksekseni sanon vain että tosiaan olen haikaillut biasta jo sinisen julkaisusta asti, sillä tuo otti nyt niin pattiin :)

Mutta eiköhän se viimein saada kotiutumaan! :)

Leenamummi kirjoitti...

Vaiherikasta menoa siellä teilläkin! Hienot kaapit kuitenkin olet hankkinut!
Paha vain tuo kuva kahvimyllystä, olen kyllä osannut siitä lähes viikottain pari kuukautta ajaa OHI, mutta saa nähdä, kahvittaako tiistaina, sen verran hyvät kuvat laitoit muistia virkistämään;)

Taava kirjoitti...

Ikävä kuulla, että näin on käynyt, oisitpa soittanut vaikka minulle. Sen verran vielä puolesta puhun, että Sinellissä on töissä monta eri askartelualan osaajaa ja niinkin kattava valikoima kun tuotteita löytyy, ei kaikesta voi tietää kaikkea. Mäkään en osaa neuvoa esim. Paverpolista mitään ja tänään maanantaina on järjestetty koulutusta, johon en kuumeeni takia pääse osallistumaan eli en jatkossakaan tiedä mitään. Mutta vaikeuksien kautta voittoon.

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Leena, eikun kurvaat pihaan vain, kyllä se päivä alkaa ihan toisella lailla kun valittu herkku kannetaan pöytään ja hetken nauttii miljööstä :)

Taava, olisin soittanut, mutta varisto oli menossa kiinni, ei tullut mieleenkään vaatia palvelua enää kuuden jälkeen :)

Ja niinkuin jo mainitsinkin, ei tietenkään voi olettaa joka myyjän tietävän kaikesta kaikkea, mutta kun KUKAAN NELJÄSTÄ ei ollut kuullutkaan koko laitteesta, oletin vain ettei sitä ole tulossa. (ja Arjahan tuossa jo syyn selittikin)

Se suurin harmitus tuli nyt jälkikäteen juuri siitä että ehdin lahjakortin käyttää muuhun kun oletin ettei BIAa olekkaan tulossa.

Pikaista paranemista!! (juuri paverpolia purkin ostin, saa nähdä mitä saan aikaan :D )

katjankortit.blogspot.com/ kirjoitti...

Kiva kuulla että asia sitten järjestyi:)Ja BIA sinulle kotiutuu:)
Askartelun iloa ja mukavaa kesää

katja kirjoitti...

Jostain syystä osoitteeni ei sitten tullut esiin:(

Kultsin kämppä kirjoitti...

Kokonaisuudessaan reissu taisi olla täydellinen: ensin hieman pettymyksiä ja lopuksi täyspotti. Kivaa!

Kaunis kaappi!