28.11.2009

Joulumessuilla myymässä

Ensin kiitokset kaikille ihanista paranemistoivotuksista! Kaikki terveinä, vielä vähän yskää ja äänen käheyttä, mutta pikkumies onneksi selvisi vähimmällä. Tämän viikon olenkin sitten paniikissa tehnyt myytävää Jyväskylän Joulumessuille. Sekoitti nämä sairastelut niin aikatauluja etten saanut mitään valmista aiemmin, ja tällaisella valikoimalla sitten mentiin :) Tein lasisia rintakoruja, kuvioituja kynttilöitä ja pullonkorkki-magneetteja. Myytävänä myös korkkeja ihan askartelukäyttöön ilman magneettia. Niin ja heijastintarroja, ne näkyykin hauskasti kuvassa!

Ensimmäinen messupäivä meni ihan mukavasti ja tilauksiakin tuli. Kortteja en ehtinyt tehdä ainuttakaan, nämä kaikki olivat sellaisia joihin tarvikkeet ostin jo vuosi sitten samaisia messuja varten, silloinkin olin kipeä ja jäi messut väliin. Tosin ensimmäistä kertaa kokeilin näiden kaikkien tekoa, luulisi että vuoden aikana olisi ehtinyt testata..Hassua että kerran vuodessa kipeänä juuri näiden messujen aikaan, pistää miettimään kannattaako ensi vuonna... :)

Huomenna vielä messuilemaan, tulkaahan paikalliset moikkaamaan jos olette liikkeellä! Messuillehan on ilmainen sisäänpääsy!

3 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Voi kun olisi kiva tulla moikkaamaan ja ihastelemaan sun töitä. Tää meidän elämä just nyt vaan on niiiiin kiireistä : ( Toivottavasti silti nähtäisiin pian, ei tämän meidän härdellin pitäisi ikuisesti kestää...

Kiva kuulla että voitte jo paremmin! Tsemppiä toiseen messupäivään!

Taava kirjoitti...

Kaunis on myyntipöytäsi ja hyvä kuulla, että hengissä siellä sentään... Näin Puff:n tänään ja tulit mieleen.

Ritva kirjoitti...

Kiva oli nähdä messuilla, toivottavasti sait myytyä hurjasti ja elämä muutenkin lähtee nousukiitoon :)
Hössöttämätöntä joulunodotusta ...