8.10.2009

Osallistu äänestykseen!

Sinellissä on meneillää äänestykset skräpätyistä huoneentauluista ja muotoile eläin-kilpailuihin. Äänestäneiden kesken hyvät palkinnot jaossa, joten eikun äänestämään!
Itse osallistuin tuohon muotoilukisaan, ja oli ensimmäinen ja todennäköisesti viimeinen kerta kun käytän ilmakuivuvaa massaa. Ei vaan jotenkin ollut mun materiaali, kuivuu niin nopsasti etten hitaana tekijänä pysy perässä :D Lasten kanssa kyllä varmasti lyömätön materiaali, kuivaa pintaa helppo maalata eri väreillä ja mukavan tuntuista käteen.
Minä tein lohikäärme Puffin! Sisälle tein ensin foliosta karkean muodon, että sain massan riittämään (aika iso tästä tuli, ekassa kuvassa käden päällä tuo puunrungosta sahattu alusta). Silminä lasihelmet ja siivet fantacy filmistä. Aika helluinen kaveri kuitenkin tuli, vaikka ihan viime tingassa taas pääsin tekemään. Iltamyöhällä sain maalin niin kuivaksi että sain vietyä lohharin Taru76:lle jonka kyydissä se pääsi Rauman tapaamiseen, ja Taava ja Riiviö hoitivat jatkokuljetuksen, isot kiitokset teille!
Nyt sitten jännätään äänestyksen tuloksia koko kuukausi, huokaus! Onneksi sain kuitenkin luvan laittaa jo blogiin kuvat, kun en ehtiny näyttää otusta kavereille ollenkaan!

13 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Waude, tää on ihan huippumagee. Hipoo täydellisyyttä. Harmittaa ihan vietävästi, että Sinellin sivuilla oleva kuva tosta lohikäärmeestä ei anna oikeutta sen ihanuudelle, enkä näinollen edes tajunnut, miten hieno se oikeasti on. Ennen tämän postauksen näkemistä olin jo käynyt äänestämässä ja valitettavasti ääneni meni vieruskaverille :( Toivottavasti muut älyävät käydä täällä ennenkuin äänestävät!

Carita kirjoitti...

Voi kiitos Maaret, minustakaan kuva ei ollut parhaasta kulmasta otettu, mutta jospa myymälässä äänestäisi paljon ihmisiä, missä kaikki työt näkee ihan livenä :) Mutta paljon suloisia otuksia on äänestettävänä, joten tiukka kisa tulee varmasti!

Päivi kirjoitti...

Voi miten söpö otus :)
Sulla on kyllä taikaa hyppysissäs!
Ja nyt äänestämään...

Ritva kirjoitti...

Aivan uskomattoman upea luomus - niin eläväisen tuntuinen - liekö kohta sylkee tulta :)))- käynpä kurkkaamassa äänestystä :) Onnea kisaan!

Maissi kirjoitti...

Todella hieno otus. Kyllä sinä olet kyllä taitava tekemään sekä näitä että kortteja. Kävin jo äänestämässä tätä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tää on aivan loistavan suloinen! OOt todella taitava! Onnea :)

Sari kirjoitti...

Tää on kyllä tosi helluinen! Täytyy käydä joku päivä kurkkaamassa tätä oikein livenäkin :)

Carita kirjoitti...

Voi kiitos kiitos kaikille, ja extrahalitus Puffia äänestäneille!!

Sari kirjoitti...

Kävin kurkkaamassa minäkin noiilta Sinellin sivulta näitä ja ei tosiaankaan antanut kuva oikeutta Puffille! Täytyy toivoa, että kaupalla käyvät ihmiset äänestämässä, kun näkevät livenä tämän. :)

Ritva kirjoitti...

Piti myös tulla uudestaan kommentoimassa - huono kuvakulma oli äänestyskuvassa, ei läheskään saanut sitä aitoutta mitä tästä sinun blogiesittelyversiosta saa - mutta ääni kilahti sinulle :)

Huh huh, nyt on syksytyöt hyvällä mallilla ja aika huokaista...

Taava kirjoitti...

Onneksi saatiin ehjänä perille, vaikka pelko oli suuri, että viime metreillä viimeistään kärsii kovia ja kuten huomaat, et ollut vanhin osallistuja ,-D
Minä olen eilen äänestänyt livenä Riiviön kanssa.

Carita kirjoitti...

Taava, kaikenhuipuks laitoin itelleni vuoden liikaa ikää!! Siis kuinka moni nainen muistaa ikänsä väärin YLÖSPÄIN?! :D

Taava kirjoitti...

Ai sä siis oikeasti halusitkin olla vanhin, muttet enempää uskaltanut valehdella ;-D
Ei vaan, sattuuhan sitä. Kukapa tässä enää haluaisi laskea, että kuinka vanha sitä on... mua ainakin muistutetaan viikoittain, että täytän samaan aikaan 40v, kun Riiviö 18 ja kuulemma yhteisiä bileitä ei tartte järjestää.