8.10.2009

Kortti ja lahja

Tämä lähti yllätykseksi 12-vuotta täyttävälle nuorelle naiselle. Lempivärejä on musta ja pinkki, joten niitä sitten reilulla kädellä :) Pieneksi lahjaksi tein hiussoljen (ostin läjän solkilukkoja meidän askartelukirppikseltä) samoissa väreissä, toivottavasti on mieleinen. Ehkä hiussolkea voi käyttää koristeena vaikka repun hihnassa jos muuten ei ole käyttöä?


Kuva yllätys yllätys Mo´n digejä :D


As a birthday suprise for a 12-year old, I send a card and hairbuckle. I used her favorite color, pink and black, and used the same colors for the hairbuckle. Hope she likes them! I didn´t have the dotted ribbon in right hue of pink, so I colored it whith promarkers, like the image.


And again, I used Mo´s digital images, anyone suprised? LOL

4 kommenttia:

Tanjuska kirjoitti...

Oih kiitos, Noora lähettää isot kiitokset. Sekä kortti että lahja on mieleiset.Just nappi väri molemmissa. =). Myös äiti kiittää ylläristä =).Pinni pääsee tänään koristamaan neidin kutreja. Ja kortti on kunniapaikalla kirjahyllyssä.

Tanjuska kirjoitti...

Toinenkin Tanjuska kommentoi :D

Kiva kun hiussoljet pääsivät jo käyttöön ja toivottavasti lahjan saaja tykkäsi. Kaiman tyttärelle myös täältä onnittelut!

Carita kirjoitti...

hih, teissä menee kohta sekaisin :D

Ihana kuulla että oli mieleiset, pähkin niin sen kuvan kanssa,mangaa meinasin ensin mutta oli kovin "aikuisia" ne kuvat mitä löysin. Kiva että solkikin kelpasi!!!

jaana kirjoitti...

Aikas ihana rasia, nuo Mo´n kuvat on aika mukavia. Kurkkaapa blogiini,siellä on sinulle jotain..