29.5.2009

Vastaus haasteeseen

En ole tainnut koskaan osallistua tällaiseen niin nyt Ritvan haastamana pitää vastailla :) (Ja kiitos vielä ihanasta tunnustuksestakin!)
Tee siis näin: poista minun vastaukseni ja korvaa ne omillasi.
Haasta haasteeseen mukaan 4 blogiystävääsi.
PIDÄ HAUSKAA!***
*
Neljä työtä, joita olen elämäni aikana tehnyt:
-Rahalähetti, ajanut paperitehtaalla arkkileikkurilinjaa, SMD-konelatoja, varastonhoitaja
*
Neljä televisio-ohjelmaa, joita tykkään katsella:
- Nykyään ehdin katsoa tosi vähän, mutta scifisarjat lemppareita, Ellen Degeneres-show, Liviltä eri sisustus ja ruokaohjelmia, tällä hetkellä en seuraa mitään saippuasarjaa
*
Neljä paikkaa, joissa olen ollut lomalla:
-Ulkomailta lemppareita on ollut Venetsia ja Italia yleensä ja täytyy sanoa että viime Ruotsin reissu oli niin hauska että pääsköön nyt listalle sekin, ja kotimaassa on tykänny Porvoosta ja Ahvenanmaasta.
*
4 internet-sivua, joilla käyn melkein päivittäin: Splitcoaststampers,OOAK guild, Ihan itse (heti taas kun saan uuden salasanan, unohdin edellisen) ja askartelu- ja keijublogeja. Todella usein vilkaisen myös Frantic stamper-kaupan uutuuksia osaston, pysyy hyvin kärryillä siitä mitä uutuuksia maailmalla on tulossa :)
-
*
Neljä lemppariruokaani ovat:
- Imelletty perunalaatikko ja karjalanpaisti, kana riisipedillä, kunnon pihvi, savulohi juuri savustettuna
*
Neljä paikkaa, jossa olisin mieluummin nyt:
- Kylvyssä (tahtoo ammeen) lentokoneessa matkalla ostosreissulle Jenkkilään, mato-ongella, valmiiksi siivotussa ja järjestellyssä kodissa :D
*
Neljä blogiystävää, jotka haastan mukaan : Saapi noukkia matkaansa

Pikkuhiljaa olen jo pakkailua aloitellut, sunnuntaina lähdetään Tukholmanristeilylle ja jossain askartelukaupassakin ajattelin pyörähtää :) Viimeksi koluttiin kaikki läpi mutta nyt tahdon nauttia miesten kanssa ihan vaan kaupungin katselusta :) Panduro voisi olla hyvä paikka, sieltä kun saan noihin keijujuttuihinkin tavaraa. Mattonhan on siinä lähellä..

Stamparticilla on niin osuva haaste että eiköhän se viimein saa meikäläisenkin raivaamaan tämän huoneen kuvauskuntoon. Viikon sairastelu vei kaikki askartelumehut, siivoamisesta puhumattakaan, mutta eiköhän tämä nyt tästä pikkuhiljaa. Parveke saatiin maalattua toissapäivänä, ettei sentään ihan jouten ole istuttu.

Kävijälaskurikin on pompsahtanut ihan hurjiin lukemiin ja taitais olla jo arvonnan paikkaakin pikkuhiljaa, katotaan vaikka tuon reissun jälkeen. Erityiskiitos kaikille blogin "tilanneille", on niin kätevä tuota kautta käydä teidän blogeja katsomassa!

Ei kommentteja: