1.5.2009

Kortti Inkadinkadoolle/card for inkadinkado


Inkadinkadoolla oli kampanja, kun heille teki ja lähetti kortin, he lähettävät ilmaisen leiman, korkeintaan kolme korttia sai lähettää. Itse törmäsin tietoon viimeisenä mahdollisena lähetyspäivänä (15.4) ja hirveällä kiireellä väsäämään kortteja! En tosin tiennyt hyväksytäänkö kortteja ulkomailta, en siksi uskaltanut blogiin mitään laittaa. Noh, sain tänään sähköpostia että kortit perillä ja hyväksytty galleriaan, ja leimatkin saan! Ihana odotella yllätyspostia, he siis laittavat jotain leimoja, en tiedä mitä :) Tein kolme korttia, ja tämä oli itselle mieluisin. Etukannessa on reikä josta kaivatun kaverin pää kurkistaa. Kaikki koirat leikattu erikseen ja kohotarroilla kiinnitetty korttipohjaan. Tykästyin tähän osin siksi että se on aika graafinen, enkä normaalisti osaa tämän tyylisiä tehdä. Viime aikoina on myös viehättänyt selkeys (ja juu, valkoinen) korteissa. Nyt vaan jännittelen mitä leimoja saan!

This card was for Inkadinkado´s "free stamps" offer, make them cards and resieve free stamps (had to postmarked by 4/15) This is one of my 3 cards, I liked the graphic look on this :) There´s a hole on the front cover, where the missed frend is peeking threw :) Can´t wait to see what goodies I´ll resieve!!!
Posted by Picasa

4 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Kiva on kortti ja upeat väritkin koirissa :)

Taava kirjoitti...

Loistava toteutus ja onnittelut, että pääsit mukaan ilmaisleimojen jakoon.

Carita kirjoitti...

Kiitos kiitos! Melkein laitoin blogiin ilmoituksen että tehkää muutkin, mutta sitten jos ei oliskaan hyväksytty kun Usalaisia kortteja niin oisin saanu ostaa leimoja puolelle Suomea :D

Ritva kirjoitti...

Tämä onkin tosi kiva kortti, erilainen! Kerrohan sitten mitä kivaa sait :)))

Ja kiitos blogivierailustasi, kehitystä pitäisi vielä tapahtua paljon paljon, että pääsen teidän ammattilaisten tasolle, mutta tarvitseeko kaikkien ollakaan huippuja - eli otan vanhuustasoituksen tähän!

Mukavaa, joskin sateista päivää sinulle, minulla ansaittu (?) vapaaviikko, teen sitä puolikasta edelleen...