4.5.2014

Kenny koota kaverille


 Kortteilu on jäänyt pahasti kaiken muun jalkoihin, mutta aina välillä tulee se pakkorako ja jotain on tehtävä. Tällä kertaa tarvittiin jotain hauskaa synttärikorttiin aikuiselle miehelle. Koska kortinsaaja on suunnitellut tatuointia ja varastoista sattui löytymään paperia jolle voi itse printtaamalla tehdä siirtokuva-tatuoinnin, se valikoitui aiheeksi.
  Vähän myös pilkettä silmään, ja sitä myöden Kenny Koon kaunotar oli aika helppo valinta ;)
Kortin sisäpuolella on "double-slider"-osio, eli kun tuosta läpästä vetää, nousee yläosaan tagi jossa siirtokuvatatuointi on kiinni ja alas tulee lisää tekstiä.
  Tavalliseen tapaan viime tingassa kuvattu kortti, siksi nyt ei kuvaa tatskasta.

Muuten tänne kuuluu oikein hyvää, kaikenlaista on ollut, niinkuin aina elämässä, mutta kovasti tehdään töitä että askartelullekin aikaa jäisi. Valokuvaus on vienyt kaiken muulta liikenevän ajan, lähinnä olen ahkerasti opiskellut creative live:n nettiseminaareissa (näitä suosittelen lämpimästi!!).
 
Askartelupirttille pääsin viikonlopuksi ja inspiraatioita on pakattu nyt roppakaupalla mukaan sieltäkin, syksylle on luvassa Matka Luovuuteen-tapahtuma, eli yritystä on! :) Jospa sitä reipastuisi taas tässä bloggaamisessakin!

4 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Siis niin mielettömän upea kortti että AH. Tykkään itse noista Kennyn kuvista tosi paljon ja omistan jonkin verran niitä ja lisää olisi saatava.

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Upea idea hienosti toteutettuna.

Sartsa kirjoitti...

Mahtava kortti!

MillaVaan kirjoitti...

Hah aivan mahti kortti! Tosi upee!