28.8.2012

Soiva hääkortti

 Viikonloppu hurahti Intohimona Askartelu-messuilla Fiskarsin osastolla, ja olikin ihana askarteluntäyteinen viikonloppu! Parasta on aina nähdä vanhoja (nuoria) tuttuja ja tehdä uusia! Messuille valmistelu vei aika lailla edellisen viikon, mutta yksi tilaustyökin joukkoon mahtui :)

  Tämä hääkortti matkasi parille joka vihittiin viime perjantaina. Morsiamen puku oli vaaleanpunainen, siitä kortin väritys, lisäksi tähän korttiin käytin ensimmäistä kertaa ääntä. Kun kortin avaa, alkaa soida hääparin "oma kappale", sain sen ladattua kokonaisuudessaan korttiin. Aina tulee etsittyä jotain kivaa uutta, ja nuo "äänijutut" varmasti käytössä jatkossakin. Lähinnä niitä hankin skräppäystä varten, mutta myös korttiin niiden liittäminen onnistuu. Ebayn ihmeellisestä maailmasta nekin!

 Kortin sisäkanteen tilaaja halusi Annen ihanan runon ja luvan saatuani sen mielelläni korttiin lisäsinkin!19.8.2012

Fiskarettes-pesti

Kaikki Fiskarettes-blogia lukeneet jo tietävätkin että olen aloittanut uutena "lähettiläänä" eli Ambassadorina. Uuden blogipohjan tekniikan ja muiden uusien asioiden opettelu on yksi syy hiljaiseen omaan blogiin. Mutta askarreltu on kyllä ahkerasti, ja nyt niitä omia töitä alkaa näkyä tuolla Fiskarettesin puolella.
Ihana DT-tiimi on myös tehnyt toinen toistaan upeampia juttuja, ja blogista löytyykin uutta nähtävää lähestulkoon joka päivä! Jos et vielä ole tutustunut blogiin, tee se ihmeessä nyt!

 Ja postauksia blogiin saavat tehdä IHAN KAIKKI!! Eikä tarvitse olla Fiskarssin tuotteilla tehtyä, Fiskarettes on virtuaalikoti ihan jokaiselle askartelijalle :)
 Blogipostauksia saa siis tehdä laidasta laitaan, ja blogiin ne tulevat näkyviin max. kahden päivän viiveellä, pyrin siihen että mahd. pian! Otan myös mielelläni vastaan kaiken palautteen ja ehdotukset, tuolta Fiskarettesin puolelta saa kätevästi laitettua minulle viestiä.
  Täten siis patistan kaikkia teitä askartelevia ystäviäni mukaan, tehdään Fiskarettesista meidän näköinen paikka! Alla tänään postattua korttia, ihastuin uuteen ikkunalävistimeen kertakaikkiaan!
Ps. Uusi DT-haku alkaa pian... ;)

18.8.2012

Supersankari paskikseen

Hupsista heijaa miten aika vierähtää!  Kesän mittaan on kyllä askarreltu, mutta blogin päivitys on jäänyt. Syksy tuonee muutoksen tähänkin :) Nyt oli pakko tehdä postaus kun pikkumies 4v sai kutsun kaverin synttäreille ja korttiin sattui osuvasti sateenkaaren kaikki värit kuten paskarteluhaasteen toive kuului. (lisää värejä kortin sisällä)
Mallina telinekortti, eli nimi jää näkyviin. Koska korttipohja on päällystetty kuviopapereilla joka
puolelta, tuli kortista niin tukeva että se pysyy tässä asennossa todella hyvin, leijuu suorastaan ilmassa tuo supersankari :D

 Tässä kuvassa näkyy tuo vieterin vaikutus, hauska efekti korttiin!
Sisäpuoli koristeltu saman sarjan papereilla.