19.8.2012

Fiskarettes-pesti

Kaikki Fiskarettes-blogia lukeneet jo tietävätkin että olen aloittanut uutena "lähettiläänä" eli Ambassadorina. Uuden blogipohjan tekniikan ja muiden uusien asioiden opettelu on yksi syy hiljaiseen omaan blogiin. Mutta askarreltu on kyllä ahkerasti, ja nyt niitä omia töitä alkaa näkyä tuolla Fiskarettesin puolella.
Ihana DT-tiimi on myös tehnyt toinen toistaan upeampia juttuja, ja blogista löytyykin uutta nähtävää lähestulkoon joka päivä! Jos et vielä ole tutustunut blogiin, tee se ihmeessä nyt!

 Ja postauksia blogiin saavat tehdä IHAN KAIKKI!! Eikä tarvitse olla Fiskarssin tuotteilla tehtyä, Fiskarettes on virtuaalikoti ihan jokaiselle askartelijalle :)
 Blogipostauksia saa siis tehdä laidasta laitaan, ja blogiin ne tulevat näkyviin max. kahden päivän viiveellä, pyrin siihen että mahd. pian! Otan myös mielelläni vastaan kaiken palautteen ja ehdotukset, tuolta Fiskarettesin puolelta saa kätevästi laitettua minulle viestiä.
  Täten siis patistan kaikkia teitä askartelevia ystäviäni mukaan, tehdään Fiskarettesista meidän näköinen paikka! Alla tänään postattua korttia, ihastuin uuteen ikkunalävistimeen kertakaikkiaan!
Ps. Uusi DT-haku alkaa pian... ;)

Ei kommentteja: