1.3.2012

Vuoden skräppääjä 2012 finaaliin!


Sain ihan uskomattoman ihania uutisia, pääsin kuuden finalistin joukkoon vuoden skräppääjä 2012- kisassa! Ihan mieletön fiilis oli jo kun sähköpostia sain, ja kun näin kaikki 27 karsintaan osallistunutta työtä, olin vielä onnellisempi että selvisin jatkoon! Upeita töitä kaikilla! Omaa sivua tein minkä uudelta perheenjäseneltä ehdin, eikä tullut mieleenkään ottaa valmiista sivusta kuvia.. Tässä nyt IS:n sivulta lainattuna. Värit aavistuksen vääristyneet, tausta on luonnonvalkoinen ja puun latvusto on vihreitä ja turkoosin sävyjä, ja glitteriä "riittävästi" :D 
Tarina myös mielestäni aina niin oleellinen skräppisivuissa, joten tässä sivun tarina. Meidän "isoveli" luetutti tätä moneen kertaan kun sivua tein, taisi arvata mistä pöllöperheestä kerrotaan :)

Saimme tarvikepaketit finaalityötä varten kera toiveen että ne laitettaisiin blogiin, lisään ne piakkoin!!

Olipa kerran pikku pöllö, joka asui suuressa Unelmien Puussa. Oli myös pöllöperhe, jossa oli isä, äiti, ja Vähän Isompi Pikkupöllö. He olivat kyllä onnellinen pöllöperhe, mutta halusivat kovasti vielä yhden perheenjäsenen.

Joka aamu isäpöllö ajatteli, miten mukavaa olisi laittaa aamupalaa vielä toisellekin pikkupöllölle. Ja se toive lensi Unelmien Puuhun, jossa Pikkupöllö kuuli sen.

Ja joka päivä Vähän Isompi Pikkupöllö mietti miten mukavaa olisi olla isoveli ja opettaa pikkuveljelle uusia leikkejä. Ja sekin toive lensi Unelmien Puuhun, jossa Pikkupöllö kuuli sen.

Ja joka ilta kun pöllöperhe meni nukkumaan, Äitipöllö ajatteli, miten mukavaa olisi nukuttaa vielä toinenkin pikkupöllö yöunille. Ja niin sekin toive lensi Unelmien Puuhun, missä Pikkupöllö kuuli sen.

Meni montaa päivää ja viikkoa, kesä kului ja syksykin, ja joka päivä pöllöperheen toiveet lensivät Unelmien Puuhun, ja pikkupöllö kuuli jokaisen.

Ja niin eräänä kevättalven aamuna pikkupöllö päätti muuttaa pöllöperheen luo, ja nyt Isäpöllö saa tehdä aamupalaa kahdelle pikkupöllölle, Vähän Isommasta Pikkupöllöstä tuli hyvä isoveli joka leikkii joka päivä pikkupöllön kanssa, ja äitipöllö on onnellinen kun saa nukuttaa kaksi pikkupöllöä iltaisin.

Sivussa oleva puu on kirjontalangoista tehty, latvuston lehdet huopaa ja timantteja, lisäksi gessoa, glitteriä, distressinkkejä.. Valokuvaa "jatkoin" tusseilla piirtäen ja teksti on tulostettu mulperipaperille, revityt reunat ovat livenä kivan pehmeät :) 
   Nyt alkaakin sittein kuumeinen mietintä tuon finaalityön kanssa..
Ai niin, pikkupöllön kuva on isompana tuolla muutama postaus alaspäin :)

19 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Aivan huippu! Ihana sivu sekä tarina:) Onnea finaaliin!

Anski kirjoitti...

Onneksi olkoon finaaliin pääsystä! Sivu on todella upea taideteos! Kiva, että laitoit leiskan tänne blogiisi ja varsinkin tuon tekstin, avaa sivua ihan toisella tavalla. Harmitti kun ei tuolta äänestyssivuilta nähnyt lukea tekstiä. Ja ihana teksti onkin!
Harmi että sivujen värit eivät kuvissa vastaa oikeaa, kun sivuun kuitenkin on nähty paljon vaivaa, samasta syystä laitoin omankin leiskani blogiin esille.

Suvenkorento kirjoitti...

Onneksi olkoon! Tarina on suloinen ja ihana yksityiskohta tuo valokuvan jatkaminen.

AN kirjoitti...

Onnittelut lahjakkaalle tekijälle..ihan oikein meni!
Sivu on ihana !

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Kiitos kaikki!
Anski, ja kun teksti on monesti tosi iso osa sivua, tosin skräppäystä on tosi vaikea arvostella,"oikeaa" tapaa kun ei ole ja nytkin kaikki karsintatyöt todella kauniita sivuja, kaikkia olisi ihana päästä hiveltämään livenä!
Ja lupa julkaisuunkin annettiin, joten toivottavasti muut ovat omistaan ottaneet kuvia, olen yrittänyt kiertää etsimässä muiden blogeja että näkisi tarkemmin sivut :)

baula kirjoitti...

Upea sivu ja teksti tekee siitä vielä erityisemmän.

Creomi kirjoitti...

Onnea finalistille!! Tämä on aivan supersuloinen sivu ja voi mahdoton mikä kuva sekä teksti <3 <3 <3 Nyt selvivät minu askaruttaneet asiat, kuten mistä olet puun rungon tehnyt ja mitä on taustan pohjana käyttänyt.

Creomi kirjoitti...

Onnea finalistille!! Tämä on aivan supersuloinen sivu ja voi mahdoton mikä kuva sekä teksti <3 <3 <3 Nyt selvivät minu askaruttaneet asiat, kuten mistä olet puun rungon tehnyt ja mitä on taustan pohjana käyttänyt.

Ritva kirjoitti...

Olipa hauska sattumus - katselin niitä kaikkia skräppisivuja ja löysin suosikkini
-sitä katselin uteliaana, että mitä ihanuuksia siinä onkaan - ja sitten aloin muistelemaan, että tutun näköinen kuva ihanasta prinssistä - ja niinhän se olikin -suosikkini oli sinun tuotoksiasi :)))

Tämä sivu on aivan ihana, tuo puu voi kuvastaa niin monia asioita, mielenkiintoiset materiaalit siihen olet laittanut, pikkuprinssin kuva niin hellyttävä.....

Kiitos myös tästä tarinan julkaisemisesta - minua harmitti kovasti, kun en sitä pystynyt lukemaan vuoden skräppääjä-sivulta - tarina etenee mukavasti ja koko perheen voimalla - ja mihin lopputulokseen :))

Olet paikkasi ansainnut! - ei pöllömpää!

Riikka kirjoitti...

Paljon onnea - todella kaunis sivu!

Tankku kirjoitti...

Onnittelut, ihana sivu!

maikko kirjoitti...

onnittelut finalistille! olipa kiva päästä lukemaan teksti, sillä se on iso osa sivua. upea sivu ja puu on hurjan kaunis!

taru76 kirjoitti...

Yllätys yllätys tunnistin heti sun sivun finalistien joukosta : D Sivu on USKOMATTOMAN UPEA, ja luonnossa varmasti vielä ihanampi.

ONNEA finaalipaikasta ja PALJON askarteluaikaa finaalityön tekemiseen!!!

Laura kirjoitti...

Oikein paljon onnea finaalipaikasta!

omuli kirjoitti...

Onnea finalistille :) Upea sivu ja nyt kun sai lukea tarinoinnin niin sivu avautui vielä paremmin. Onnea kisaan!

Emmo kirjoitti...

Kaunis sivu ja tarina. <3 Onnea paljon!

F.T kirjoitti...

Stunning card, absolutely beautiful.

Plastic Card Printing
Plastic Card

F.T kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Viipula kirjoitti...

Onnea kisaan:)