23.4.2011

Kakunkoristelua




En todellakaan ole mikään leipuri, mutta kaikesta on tehtävä omannäköistä, myös kakusta :) Itselle tein lempparikukilla koristellun kakun, kallat siis sokerimassaa, samoin päivänkakkarat, neilikat ja lehdet aitoja. (Kukkapiikeillä kakussa) Ei mikään täydellinen, sokerimassapäälysteessä vekkejä yms, mutta hyvin maistui!
 Kovasti tekisi mieli harjoitella näitä enemmänkin, mutta eipä tuo aika taida antaa myöden.. Kynttilöitä kakussa ollut varmaan viimeksi 8 vuotiaana, mutta poika sanoi että pitää olla! Ja joku logiikka noissa määrissäkin, vaikkei ihan kynttilää per vuosi kuitenkaan, ettei tule palokunta kakkukahville...
 Vielä olisi pari vapaapäivää, nautitaan niistä!

19.4.2011

Perhoskortti ja yllätys

 Kortit samoista haasteista jatkuu, Liisan ihanat materiaalit tulivat eilen ja kiireesti aloitin kortinteon ettei unohdu. Nooh, ei ehkä olis kannattanut hosua, ajatus oli stanssata paperista kuvio ja sitä rataa... Kämmäsin stanssauksen oikein kunnolla ja sit yörittelinkin pitkään papereita että no mitäs näistä nyt sitten.. Mieleen tuli Miian kiva palasista koottu tausta ja niin sitä ideaa lainaten oli lopputulos tämä :) Tosi kiva oli päästä testaamaan myös tuota perhosta, minulla kun ei tuota stanssia ole.

Ja tänään töistä tullessa odotti ihana yllätys postilaatikossa!! Töissä oli taas vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja vähän oli hiha tyhjä kotiin tullessa. Tarjan ihana kortti piristi päivää, eikä haitannut yhtään että on pari päivää etuajassa, en kyllä tiedä mistä edes tiesit synttäripäivän! Mutta iso kiitos, on aina yhtä ihana saada itsetehtyjä ihanuuksia, tämä pääsi heti askarteluhuoneen hyllyyn!

16.4.2011

Kortti samoista materiaaleista


Osallistuin kortit samoista materiaaleista-vaihtoon ja enkös heti kärkeen unohtanut tehdä ensimmäisen kortin ajoissa! Paketti tuli ringin aloittajalta Helenalta Täältä ja haastavat olivatkin! Olen tätä samaista remonttimiestä yrittänyt väritellä ennenkin ja ei vaan ole minun juttuni, ihan liian pientä piperrystä joutuu tekemään :D. Eilen sitten kesken suursiivouksen korttia tekemään ja pitkään pyöri mielessä tekstiksi jotain tyyliin: "Mitäs niistä taidoista kunhan on hyvät vehkeet.." mutta päädyinpä sitten kuitenkin tuparikorttiin.. Kieroutunut huumorintaju iski taas, asiaan ehkä vaikutti tämä oma viimeaikainen vimma maalailla ja remontoida... Sisällä paikka pienelle remonttiavustukselle.
Muiden rinkiläisten ihanat kortit:

7.4.2011

Hääkortti


Työkaveri meni naimisiin ja tietenkin piti onnitella. Kun sulhaselta kyselin että mikäs oli teemavärinä häissä, oli vastaus että ruskeaa ja tais jotain hopeeta olla... :D  Yritin sitten sitä noudatella kortin teossa, kun en muuten tiennyt tyyliä. Stampin upin leima (sydän) embossattu hopealla, leikattu irti ja sitten pohjaan leimasin ja embossasin sydämet uudelleen, kohotarroilla kiinni lomittain. Eniten tykkään piennestä medaljongista, se oli antiikkikullan värinen, mutta ehdottomasti halusin käyttää sitä. Ja niin testasin senkin embossausta hopealla ja toimihan se! Itseasiassa loistavasti, koska näin sain kaiverrettua medaljongin sisään kortin saajien etunimet :) Jos jompikumpi sattuu tänne enksymään, onnittelut vielä kerran!