19.4.2011

Perhoskortti ja yllätys

 Kortit samoista haasteista jatkuu, Liisan ihanat materiaalit tulivat eilen ja kiireesti aloitin kortinteon ettei unohdu. Nooh, ei ehkä olis kannattanut hosua, ajatus oli stanssata paperista kuvio ja sitä rataa... Kämmäsin stanssauksen oikein kunnolla ja sit yörittelinkin pitkään papereita että no mitäs näistä nyt sitten.. Mieleen tuli Miian kiva palasista koottu tausta ja niin sitä ideaa lainaten oli lopputulos tämä :) Tosi kiva oli päästä testaamaan myös tuota perhosta, minulla kun ei tuota stanssia ole.

Ja tänään töistä tullessa odotti ihana yllätys postilaatikossa!! Töissä oli taas vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja vähän oli hiha tyhjä kotiin tullessa. Tarjan ihana kortti piristi päivää, eikä haitannut yhtään että on pari päivää etuajassa, en kyllä tiedä mistä edes tiesit synttäripäivän! Mutta iso kiitos, on aina yhtä ihana saada itsetehtyjä ihanuuksia, tämä pääsi heti askarteluhuoneen hyllyyn!

3 kommenttia:

Paulette kirjoitti...

Kiva, että tykkäsit kortistani! Tottahan tiesin synttäripäiväsi :D. Ajattelin lähettää sen etuajassa, kun on nämä pääsiäispyhät tulossa, jos postipate pitää vapaapäiviä.

Pyjama kirjoitti...

Aivan ihana perhoskortti! Kenenkäs stanssi tuo nyt on? Kun olen jo moneen kertaan nähnyt, mutta en tiedä...

liisax kirjoitti...

Ihana kortti! :D