22.7.2011

Kuulumisia ja kortti

Piiiiitkään on ollut hiljaista blogissa. En suuremmin ole kortteja askarrellut, kaikenlaista muuta on sentään tullut tehtyä. Raskauspahoinvointi on kuitenkin ollut sitä luokkaa ettei koneella jaksa istua, eikä oikein askartelukaan ole kiinnostanut. Nyt neljännellä kuulla alkaa vähän hellittää, ja kun korttia tarvitsin, tuli inspiraatiokin pitkästä aikaa. (Iloinen ja odotettu uutinen vauva on, pahoinvoinnista huolimatta )

 Kuvat kortista huonoja, pahoittelut. Töissä tutustuu vakiokuskeihin ja kun yhdelle oli tarvis synttärikorttiin, oli idea jo valmiina. Kyseinen miekkonen harrastaa moottoripyöriä ja tämä leima on odottanut kauan käyttöönpääsyä. Seuraksi tein Timpan osista ketjun jossa nimmarit ja motskari, tämän voi irroittaa halutessaan avaimenperäksi.

Iso hali jokaiselle joka vielä tänne eksyy!!!


Kortin sisällä lisää teemaa, kaikki leimat käyttöön kun viimein pääsee käyttämään.. :D Tykkään tosi paljon tehdä miehille kortteja, ja kerään niihin sopivia leimoja :)

17 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Ensinnäkin - oikein onnellista ja turvallista odotusta - aivan ihana uutinen!

Ja kyllä ei eksytä, vaan tullaan ihan oikeasti käymään täällä - sinulla on oma, omintakeinen tyyli tehdä kortteja ja muita, superyksityiskohtia tässäkin, todella upea!

Olenkin muuten miettinyt, mitä sinulle kuuluu, kun ei päivityksiä ole ja monta kertaa meinasinkin sähkistä laitella ..... mutta kiva, että kuuluu tällaista ja kaikki on hyvin!
Halauksia :)

Laura kirjoitti...

Aivan ihastuttava, kauniita yksityiskohtia!

Oikein onnellista odotusta sinulle ja toivottavasti pahoinvointi pian helpottaa!

Viipula kirjoitti...

Upeaa! Mahtava prätkä kortti taustapaperineen, kakkuhan on ihan mieletön ja tuo ruskea sydänkortti niin tyylikäs!

Raisa kirjoitti...

Wow, kenen leima toi on??? Toiolis ihan pakko saada!

Kirsi kirjoitti...

Oi että miten ihana uutinen... Muistan kun joskus KK:n chatissa oli vauvahaave juttelua ja olen todella onnellinen puolestanne että asia on käymässä toteen. Toivottavasti kaikki menee hyvin pahoinvoinnista huolimatta, itse kärvistelen näillä helteillä ison mahan kanssa =)

Kortti on mielettömän hieno, ihania yksityiskohtia paljon. Jäin itsekin miettimään kenen leima kyseessä?

Pipaiita/Carita kirjoitti...

No niin, tietenkin jotain unohtuu kun ei ole aikoihin postannut :D Eli leiman valmistaja on stamps happen, samalla valmistajalla kivoja jenkkiautoleimojakin :)

Ja kiitokset onnitteluista, on tätä pientä yritetty jo pari vuotta, toivotaan että kaikki menee hyvin :)

Sinihilkka kirjoitti...

Hieno kortti! Hauska kuulla mitä sinulle kuuluu, oikein paljon onnea :)

lehtipollo kirjoitti...

Siisti kortti! Tykkään karttataustasta ja isosta pyörästä.

taru76 kirjoitti...

Hieno leimasin ja vielä hienompi kortti!!! Parempaa vointia : )

Taava kirjoitti...

Hienoa, vaikkakin pahoinvoivaa vielä, että vauva on vihdoin tulossa. Kyllä se siitä!!

Anitta kirjoitti...

ihania kortteja ja vau mikä kakku, aivan mielettömän komea!!!!Ja varmasti maukaskin oli.

Marsku kirjoitti...

Aivan upea kortti! Tässä kaikki on kyllä niin viimosen päälle hienoa!

Anemone kirjoitti...

Ihanaa ja onnellista odotusaikaa !!!
Upea kortti !

TaijuS kirjoitti...

Onnellista odotusta!

Olen blogissasi vieraillut kyllä harva se päivä, mutta aikoihin ei ole onnistunut kommentointi, kun kone tai linjat on pitkään temppuillut.

Nyt vasta pääsin omaankin blogiin kirjoittamaan pitkästä aikaa. Olen kyllä voinut kirjoittaa, mutta julkaisu ei ole jostain syystä onnistunut. Nyt vaihdoin Explorerin Google Chromeksi, niin johan julkaisukin onnistui :)

Kortteja on tullut värkkäiltyä kymmeniä ja kymmeniä kesän aikana, mutta ei ole ollut kameraa, millä kuvata. Tähän tulee onneksi korjaus heti, kun saan kameran, ehkä jo ensi viikolla. Aloitan heti korttien kuvauksen ja blogiini laittamisen, joten tervetuloa vastavierailulle!

Piipero kirjoitti...

Kyllä huomaa että tykkäät Mies-korteista! Mahtavaa. Tää on tosi hieno kortti. Ja ihana idea tuo irrotettava avaimenperä. :) Vointeja vauvanodotukseen, ja aurinkoa!

Päivi kirjoitti...

Ritvaa komppaan täällä, ja toivottelen omasta puolestanikin oikein onnellista odotusaikaa!
Halit ja ihanaa syksyä :)

TaijuS kirjoitti...

Minullakin on kamera taas käytössä, joten blogiini alkaa nyt virrata kuvia sadoista tekemistäni korteista. Tervetuloa katsomaan ja kommentoimaan :)