16.7.2009

Kakkoshaaste/CHF challenge2


Kakkoshaaste viiden viikon haasteputkeen Cornish heritage farmilla oli paper piecing, eli kuva leimataan erilaisille kuviopapereille ja kootaan sitten uudestaan. Minulla ei ollut siihen sopivaa leimaa CHF:ltä, lähinnä kun omistan taustoja.. No tämä maisemasetti löytyy ja tovin pähkittyäni päätin tehdä koko kortin pelkillä kuviopapereilla. Väritin vain aidan, varjot tiehen ja lautavajaan, muu on kuviopaperia. Aidasta halusin "läpinäkyvän" joten ylimmän piikkilangan korvasin ompelulangalla. Teksti on leimattu nauhaan.


Kortti itsessään on cascade-kortti jos oikean nimityksen muistan, näitä on jo pitkään näkynyt ulkolaisissa blogeissa ja koska kaikki kolmiulotteinen on mieleen, teen tällä mallilla varmasti lisää :)


My entry for the CHF second challenge. Paper piecing was a bit difficult challenge for me, since I mostly own backgrounders... But I have this scene it- set and so I desided to make the whole card whith just patterned paper! Only the shadows on road and shed and the fence are coloures whith promarkers, rest is just patterned paper.


I made the upper barbwire on the fence using string, so it would be "seethrew" I used cascade-style card, I love everything 3D :)


Sentiment was stamped on ribbon and off course I had to hang a heart too ;)

11 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Aivan kertakaikkisen upea kortti!

Loreal Blondi kirjoitti...

Olet tehnyt todella upean kortin! Niin paljon työtä mutta tuloskin aivan uskomaton.
Hienoa!

Carita kirjoitti...

Voi kiitos, vähän latisti fiilistä kun voittajakortti oli ihan toisentyylinen, en siis odottanut voittavani, mut tuli jotenkin vaan olo että olikos tää nyt sittenkään niin kiva kun ite aattelin :)

Katjuska kirjoitti...

IHANA, siis ihan sanattomaksi menee, on niin taidokas kortti.
Mahtava!

Carola kirjoitti...

Valtavan upea kortti.
Blogissani on sinulle jotain pientä =0)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

todella ihana suuritöinen kortti! kivasti olet leikkiny papereilla!

ansku kirjoitti...

Aivan ihana. Harmi ettei mulla ole sopivia leimasimia tuollaiseen tai no täytyy tutkia. Tykkään suuritöisistä korteista.

Marika V kirjoitti...

Todella mielenkiintonen kortti. Valtavan työn oon siinä tehny.

taru76 kirjoitti...

Wautsiwau! Mahtava kortti!

Taava kirjoitti...

Hieno kuin mikä!!

Anonyymi kirjoitti...

En mä löydä sanoja - wau:D