30.6.2009

Mitä kettu sanoo/ What does a fox say?


Olen aina tykännyt ketuista, kaikenlaisista, joten tietenkin löytyy myös kettuleimoja! Tämä Sugar Nellien kettu on niiiiiin hauska, jos osaisin kutoa, juuri tällaisen tekisin pikkumiehelle. Meillä on myös käsinukke-kettu ja sen kanssa leikkiessä syntyi inside-vitsi, mietin mitä kettu sanoo, ja noh.. en keksinyt muutakaan, joten meidän perheessä kettu sanoo: happamia :)
Tämä on ensimmäinen sivu pikku projektiin, teen pojalle vihkosen jossa siis eri eläimiä äänineen.I have always loved foxes, all kinds, so off course I have fox-stamps too! This Sugar Nellie stamp is sooo cute, if I could knit, I would make one just like this for my son. We have a puppet-fox too, and I while playing whith it, an inside-joke for our family was born. I tried to think what sound fox makes... and from now-one in our family foxes say: Sour grapes! (it says on this page: What does fox say?)
This is first page for a little book I´m making for my son, collection of animals, and sounds they make
Ja tässä takakansi. Kettu siis sanoo happamia, ja napit merkkaavat pihlajanmarjoja. Sanontahan tulee sadusta jossa kettu halajaa pihlajanmarjoja vaan ei niihin yletä ja toteaa että happamiahan ne olisivat olleetkin..Napit on liimattu ja ommeltu laminoidun sivun päälle, että on jotain näperrettävää lukiessa.


Alla näkyy pikkukettu joka on gorjuss girl leimasta, puhekuplan piirsin itse.And here´s the backside of the page. In Finland, the story is about the fox graving rowanberrrys (not grapes). I used buttons to mark for the rowanberrys and to give something to touch. Every page will be laminated, and the buttons are superglued and sewn on top the laminate.


On the picture below you can see the little fox, he is from one off the Gorjuss girls stamps. I drew the speachbubbleJa kun piti laminointilaite kaivaa tuota kettusivua varten, niin tein samalla kirjanmerkin. Kettu on eri Gorjuksen kaverina kuin oikeasti, mutta halusin kesäisemmän tytön tähän. Mielessä oli yksi lempikirjoistani, Pikku Prinssi, ja siinä kohtaus jossa kettu pyytää kesyttämään itsensä :)


Alla kuva merkin taustasta, jossa lainaus kirjasta. Ystävät pitää kesyttää, ja sen jälkeen olet aina vastuussa ystäväsi hyvinvoinnista..


Since I had to dig out the laminating-machine, I desided to make a bookmark. Fox belongs to another gorjuss-stamp, but I wanted a more summery girl for this. I had one of my favorite books in mind, The Little Prince, and in it is a chapter of a little fox asking to be tamed :)


Below is picture of the backside, a quote from the fox: "Tame me and I will be your friend"