2.4.2009

Kimppatilaus Martha Stewart

On sen verran monta nyt halukasta tuohon punchitilaukseen Frantic Stamperilta että josko me nyt sit kerättäis kimppa kasaan. Voin hoitaa tilauksen, kunhan kaikki halukkaat suostuvat seuraaviin:

1.Laita minulle sähköposti cicilisko@suomi24.fi jossa on nimesi, osoitteesi ja lista haluamistasi leikkureista. Ensisijalla on nyt nuo Martha Stewardin leikkurit, ja ensisijalla ne tilaajat jotka jo edelliseen ehtivät kommentoida (tai joilta olen saanut sähköpostia)

( sitä ympyrälävistäjää saa myös mm.Glitter potista, voit mainita postissa myös jos sieltä haluat jotain, olen sieltä mahdollisesti tekemässä tilausta jok.tap. ja sieltä on maksimipostikulut 10 puntaa, eli jaettuna useamman kesken ei juuri mitään. Ei myöskään tulleista miettimistä tuolta kun Englannista tulee)

2. Kun tiedän tarkat postikulut, ne jaetaan tasan ostajamäärän mukaan. Ilmoitan tässä vaiheessa jokaiselle mitä ostoksesi postikuluineen tulisi maksamaan. Tässä vaiheessa päätät, teetkö tilauksen.
Haluaisin että maksaisitte nämä ennakkoon, tilauksen arvo kun tulee olemaan parisataa euroa. Summaan LISÄTÄÄN tilauksen tultua maahan tullin veloittama vero + mahdollinen tulli. Näitä en tiedä etukäteen, vero on tod.näk 22% ja tulli on siihen jokusen prosentin päälle. Pieni mahdollisuus on ettei tätä maksua mene. Sitoudut kuitenkin siis maksamaan oman osuutesi mahdollisesta tullista ja verosta!! Kaikki maksavat siis oman ostoksensa+ tasaosuuden postimaksusta ja tullista! En halua alkaa laskemaan erikseen tullia ja postimaksun osuutta per leikkuri, niin isoista summista ei kuitenkaan ole kyse ja menisi jo liian matemaattiseksi minulle :) Myös minä maksan luonnollisesti oman osuuteni enkä ota ylimääräistä tilauksen tekemisestä. Muistattehan myös että maksan valuutanvaihdosta pankin perimän palkkion, ei iso summa, mutta en tahdo että kukaan ihmettelee jotain euron heittoa omaan laskunsa mukaan :)

3. Tavarat tulevat n. 2 viikossa postituksesta, jokunen päivä saattaa mennä ennenkö kauppias postittaa. Varaudu siis 3-4 viikon odotukseen, jos kaikki sujuu hyvin, saattaa tulla paljon nopeamminkin. Laitan postia kaikille kun saan tietoa lähetyksen lähtemisestä ja saapumisesta, sitten voidaan sopia miten kukakin omansa haluaa, hakeeko minulta vai miten. Jos postitan Suomessa, maksat tietty postimaksut.

Olihan nyt tiukkaa tekstiä, mutta en tahdo että kenellekkään tulee mitään kuluja yllätyksenä. Kun teet tilausta niin tilaathan vain sellaisia leikkureita joita varastossa on! Katsotaan miten nopeasti näitä nyt tulee mutta pyritään tekemään tilaus tällä viikolla.

Laskeskelin suurpiirteistä hinta-arviota ja ja jos tilaajia on kuusi, ja jokainen tilaa yhden reunusleikkurin, kaikki maksavat 21 euroa. Jos tilaajia edelleen kuusi ja kaikki tilaavat kaksi reunusleikkuria, hinta on 32 euroa per nuppi (siis kahden leikkurin hinta yhteensä) Yhteensä n. 18 leikkurille siis tilaa. Teen tähän alustavaa listaa kiinnostuneista,tämä ei siis vielä sitova:

1. Minä
2. AnitaH
3. Minni75
4. Arja
5. Bisse
6. Ritva
7. Anelma
8. Raisa
9. Merja
10.Sari

Päivittelyä: Ritva lähtee mukaan ja kun saan häneltä vielä tiedon, saan laitettua kaikille tuon alustavan "kuluarvion" Tällä hetkellä näyttäs että jokaiselle tulee maksettavaa n.8euroa omien leikkureidensa päälle. Tuo on siis arvio kun en tarkkaa tullia osaa laskea, korkeintaan kymppiin mun mielestä voi pahimmillaan nousta tuo, mutta veikkaus se siis edelleen. Jos tämä riittää jo nyt ja haluat antaa tilaukselle OK:n, laittakaa vaan postia, sitä nopeammin pääsen tilausta nakuttamaan. Yrittäkää pysyä kuulolla kuitenkin, kun teen tilauksen, joudun kysymään mahtuvatko kaikki laatikkoon, ja jos tulee jotain ongelmaa niin saatan postia laittaa. Ja ne jotka eivät ole vielä osoitettaan laittaneet, pistäkää tulemaan :)

Kaikille laitettu nyt postia!

11 kommenttia:

bissecat kirjoitti...

Hei!
Oölen näitä ihastellut Amerikkalaisilla sivustoilla.Onko mitään arvioo kuinka paljon tulisi yksi leikkuri maksamaan..kiinnostaa,kun yksin en uskalla eikä miul oo sitä pay juttuakaan..

PIPAIITA kirjoitti...

Tähän on hankala vastata mutta siis postikulut tulevat olemaan 42 taalaa (n.32 euroa) ja tulli 22% tilauksen loppusummasta, johon on lisätty tuo postimaksu. Eli jos tilaus 200 euroa niin verot siitä on 44 euroa.

Eli tilaajien kesken jaettavaksi tulee postikulut 32 ja tulli 44, siis 76 euroa. Jos meitä on kuusi, jokainen maksaa 12.6 euroa kuluja, tähän päälle vain leikkurin hinta, tai useamman.
Mutta huom! tämä siis arvio ja summa pienenee tai suurenee sen mukaan montako jakajaa tietenkin.
Sähköpostin laitto ei vielä sido, lasken summat kun tilaajat tiedossa ja laitan postia, sit voi päättää lähteekö mukaan. Ja leikkureita siis voi tilata n. 15-20, samoilla postikuluilla, koosta riippuu montako laatikkoon mahtuu, reunusleikureita mahtuu enemmän.

PIPAIITA kirjoitti...

Näyttäis siltä että saadaan se 6 tilaajaa ainakin kasaan, jos kaikki aiemmin halukkaat lähtee mukaan (eli laittakaa sähköpostia te jotka kommenteissa olette olleet halukkaita kimppaan) ja jos jokainen tilaa vain yhden leikkurin, hinnaks tulee n.21 euroa kaikkineen.

Hinta nousee vähän jos toiset ostavat useamman kuin yhden leikkurin (ja aika moni haluaa esim. kaksi) ja taas laskee jo mukana useampi tilaaja. Mutta tuossa nyt suurinpiirtein kulutietoja. TODELLA suurinpiirtein :D

Raisa kirjoitti...

Miekin voisin tulla mukaan, katsojn huomenna mitkä leikkurit tahtoisin, todennäköisesti kuitenkin kaksi.

AnitaH kirjoitti...

Sähköpostia jo Pipaiitalle laitoinkin.
Kun vielä Ritvalta saadaan myös vahvistusviesti, niin tilaus saadaankin lähiakoina matkaan. Kiva juttu :)
Saattaa olla, että meille leikkureita vielä riittääkin ennen kuin niihin ilmestyy out of stock-tekstit.

Noista ympyrälävistäjistä sen verran, että Glitter Potista on nyt loppu varastosta sekä tuumainen, etä 1½-tuumainen.

(Toivottavasti Pipaiitaa ei häiritse, että täällä kommenteissa minimuotoisesti myös tiedottelen havaintojani, kun tuota omaa blogia ei ole.
Eikä sitten toisaalta pikkuvesseliä estämästä äidin harrastustoimintaa ;)

Sari kirjoitti...

Hei! Mäkin laitoin sulle eilen sähköpostia, oletko saanut sen? Tulisin mukaan tilaukseen!!

PIPAIITA kirjoitti...

Sari, ei näy mulla, laitoitko suomi24:sen postiin vai siihen mun vanhaan? Laita uusiks niin saadaan sut listalle

Ritva kirjoitti...

Moi, hirveä hulina töissä, joten näin vasta nyt tämän - palaan asiaan, ja olen mukana!

merjakoo kirjoitti...

Mitä, mitä...minäkin eksyin tänne ja haluaisin olla mukana leikkuritilauksissa kun niitä teette, nyt varmaan olen jo myöhästynyt, mutta jatkossa ja tietysti nytkin jos joku tilaus on menossa.

MerjaKoo kirjoitti...

Hei Katsoin että tämän haluaisin ehdottomasti, mutta sitä tulee vissiin vasta kesäkuussa Edger Valentine Lace
MSC-PU-230988, aivan upea! Jos jollakin sattuu olemaan tämmönen jouten niin halukas ostaja olis täällä;))

PIPAIITA kirjoitti...

Tämän kertainen tilaus on täpötäynnä, mutta jos tämä menee mutkattomasti niin katsotaan jos tehdään toinen kimppatilaus vähän pienemmällä porukalla (osa kun haluaa tilata useamman) Tuonne kun on tulossa uusia myöhemmin joita itse ainakin haluan tilata.
Ja Merjalle, tuo on tällä hetkellä yksi etsityimmistä leikkureista länsimaissa :D Loppuu kaikista kaupoista heti kun sitä tulee, joten voi mennä tovi että joku omastaan luopuu, aivan ihanahan se on :)